Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yayımlanan ilana göre Hemşin Belediye Başkanlığı bünyesine 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklere göre 2 kişilik boş kadro ile memur alımı yapacağını belirtti. Bu kapsamda adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranıyor ve sizlerle ilanların detaylarını haberimizin devamında paulaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI VE KADRO DAĞILIMI?

Hemşin Belediyesi bünyesine 2 kişilik kadro ile 8. dereceli kadroya 1 Tahsildar ve 10. dereceli kadroya 1 Tekniker alımı yapacak. Bu yönde Tahsildar kadrosu için KPSSp3 ve Tekniker kadrosu için KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Hemşin Belediyesi alımını yapacağı kadrolar için adaylardan, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

ÖZEL ŞARTLAR NEDİR?

Tahsildar kadrosu için , Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Ekonomi bölümlerinin birinden mezun olmak.

Tekniker kadrosu için, Fakültelerin Harita, Harita Kadastro, Harita ve Maden Ölçme, Harita Teknikerliği önlisans programlarının birinden mezun olmak.

Ayrıca, ÖSYM tarafından 2018 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 veya KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak,Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Belediye personel alımı başvuru süreci 10 Mart 2020 tarihi ile başlayacak olup en geç 20 Mart 2020 tarihine kadar yapılması gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvurularını Mesai saatleri içerisinde istenen belgeler ile birlikte Atatürk Cad. No: 70 Hemşin RİZE Adresinde bulunan Hemşin Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne teslim edilmesi gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ