Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Kamuya Memur alımında son gün geldik. ASHB tarafından yayımlanan 2828 Sayılı kanun kapsamında Kamu kurum ve Kuruluşlarına atama için 2022 yılı İkinci dönem atamalarında sona geldik. Henüz tercih yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda tercih yapabilecekler. Bu doğrultuda İşin Olsa ekibi olarak 2828 sayılı kanun kapsamında yapılan atamalarda sonuçların ne zaman açıklanacağını ve detayları aktaracağız.

2828 Kanunu İle 958 Memur Alımı Yapıldı

Ülkemizde Bulunan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Devlet bünyesinde yetişen kişiler içerisinden 2022 yılı İkinci dönem kapsamında 958 personel alımı gerçekleştiriliyor. 2828 Sayılı Kanuna tabi olan adaylar başvuru yapabilmektedir .Ayrıca alımlar en az İlkokul, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılmaktadır. 

2828 Sayılı Kanun Kapsamında Hangi Kadrolarda Atama Yapılacak?

ASHB tarafından yayımlanan tercih kılavuzuna göre kurumlara 2828 sayılı kanun ile İlkokul Mezunu, Lise mezunu , Ön Lisans mezunu  ve Lisans mezunu  memur personel alımı gerçekleştirilecek.

İlkokul/Ortaokul/ İlköğretim Mezunu Hizmetli ve Dağıtıcı

Lise MezunuMemur, Teknisyen, Sürekli İşçi, Sağlık Teknisyeni

Ön Lisans Mezunu Memur, Çocuk Gelişimcisi, Sekreter, Sürekli İşçi, Sağlık Teknikeri, Tekniker

Lisans Mezunu Avukat, Mühendis, Memur, Diyetisyen, Sosyal Çalışmacı, Psikolog, Sürekli İşçi, Eczacı, Öğretmen, Arkeolog

kadrolarında atama yapılacaktır.

Tercih Souçları Açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yaptığı açıklama ile 2828 Sayılı Kanun ile atama sonuçlarını duyurdu. 27 Eylül 2022 tarihi ile gelen duyuru ve açıklama ile adaylar sonuçlarına ASHB resmi internet adresi üzerinden öğrenebilecekler.

2828 Sayılı Kanun Kapsamında Sosyal Hizmet Modellerinden Yararlananların İstihdamına İlişkin Yerleştirme Sonuçları (27.09.2022)

SONUÇLAR İÇİN BURAYA TIKLA

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA