Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı müfettiş yardımcısı alımı başvuru sonuçları açıklandı. Az Önce Bakanlıtkan gelmiş olan duyuruya göre geçtiğimiz günlerde başvurus alınan müfettiş yardımcılığı giriş sınavı için başvuru sonuçları açıklandı. Aynı zamanda KPSS Taban puanları da duyuran Bakanlık yazılı sınava 300 adayın katılacağını bildirdi.

Memur Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2022 yılı Müfettiş Yardımcılığı giriş sınavına katılacak adaylar bildirildi. Memru alımı kapsamında yapılacak Yazılı ve sözlü sınavlar içni ilk bölüm olan yazılı sınava katılacak adaylar belli oldu. Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar iki liste olarak (1.Grup: Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakülteleri lisans mezunları, 2.Grup: Sosyal Hizmet, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Çocuk Gelişimi, Psikoloji ve Sosyoloji bölümleri lisans mezunları) için sonuçlar aşağıda.

1.Grup için tıklayınız.

2.Grup için tıklayınız.

Sınavlara 300 Aday Katılacak! KPSS Taban Puanı Kaç Oldu!

Yukarıdaki tablolarda da göreceğiniz gibi 1. Grup müfettiş Yardımcısı alımına 240 aday ve 2. Grup memur alımı yazılı sınavına 60 aday katılacak.

1. Grup memur alımına Taban puan 86,84896 oldu ve Tavan puan ise 96,66975 puan oldu.

2. Grup memur alımı için ise, Taban puan 89,65648 oldu. Tavan puan ise 95,85136 oldu.

Yazılı Sınav Konuları Nedir?

Yazılı sınav, her bir grup için 100 sorudan oluşan çoktan seçmeli usul ile gerçekleştirilecektir. Yazılı sınavın tarihi, saati, adresi vb. diğer hususlar adaylara ayrıca duyurulacaktır.

4175 Sözleşmeli Personel Alımı Sonuçları Bekleniyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına 2022 yılı sözleşmeli olarak 4175 personel alımı yapılacak. farklı unvanlarda başvuru alınmış olup sonuçlar bekleniyor. İşin Olsa ekibi olarak başvuru sonuç, Taban KPSS ve SInav konularını içeren haberimizde aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

ASHB 4175 Personel Alımı Sonuçları? Değerlendirmeler? Sınav Konuları?