Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığında az önce gelen duyuruya göre Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS 2019/ kapsamında memur alımı yapacağını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Aile Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre Bakanlık ÖSYM Merkezi yerleştirme üzerinden alım yapacağını belirtmşti. Bu gün ( 21 Kasım 2019 ) itibari ile de ÖSYM üzerinden adaylara müjde geldi. İşte detaylar.

TERCİH KILAVUZU YAYIMLANDI!

KPSS-2019/6 Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilmek üzere yerleştirme yapılacaktır.  Adaylar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS-2019/6 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir.

Adaylar tercihlerini, 21-27 Kasım 2019 tarihleri arasında yapabileceklerdir. Tercih işlemleri, 27 Kasım 2019 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2019/6 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatlice incelemeleri  gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı KPSS-2019/6 Tercih Kılavuzu