Adalet Bakanlığı taşra teşkilatlarında görevlendirilmek üzere 7 pedagog alımı ilanı geçtiğimiz haftalarda Devlet Personel Başkanlığı üzerinden ilan edildi. Bu ilana göre taşra teşkilatlarında görevlendirilecek olan memurların 2018/KPSS puan türlerine göre 5 katı kadar aday sözlü mülakat sınavına girecek. Mülakat sonucunda hak kazanan adayların atanması gerçekleştirilecek.

7 MEMUR ALIMI GENEL VE ÖZEL ŞARTLARI;

Genel Başvuru şartlarında adayların 657 sayılı DMK'nın 48. maddesindeki genel şartlara sahip olması istenilmektedir. KPSS şartında ise P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almak gerekmektedir.

Özel Başvuru şartlarına göre adayların eğiim şartlarında dört yıllık lisans bölümlerin Eğitim Programları ve Öğretim, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümlerinden mezun olmaları istenilmektedir. Başvuru yapacak adaylardan istenilen evrakları;

Ek2 formu ile birlikte diploma ya da okul çıktı belgesi aslı yada onaylı sureti, aslının gösterilmesi halinde sureti Bakanlıkça onaylanacak. KPSS sonuç belgesi, Ek3 güvenlik ve arşiv araştırma formu, el yazısıyla hazırlanmış olan öz geçmiş fotoğraflı olacak. erkek adayların askerlik durum belgesi e-devlet üzerinden alınabilecek. Ek4 belgesinde yer alan sağlık şartlarını taşıdığına dair beyan istenilmektedir.

BAŞVURU TARİHLERİ;

Adaylar Adalet Bakanlığı Pedagog alımı için başvurularını 24 Ocak tarihine kadar tamamlamış olması istenilmektedir.

Başvuru için adres Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü Merkez Teşkilât Şube Müdürlüğü olarak belirtilmiştir. Posta yolu ile başvuru yapılacağı gibi adaylar şahsen bu adrese müracaat edebilirler. Posta ile başvuru yapacak olan adayların evrakları son başvuru tarihinde mesai saatleri bitimine kadar ilgi adreste olması istenilmektedir.

İLAN DETAYLARI