Adalet Bakanlığı memur alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Adalet Bakanlığı ATK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda olmak üzere Kadrolu memur alımı yapacak. Buna göre alımlar KPSS Lisans seviyesinde yapılacak. baŞvuru sürecinde artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvuru yapabilecekler.

19 Memur Alımı Yapılacak!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu bünyesine 19 kişilik kadro ile 10 Mühendis ( 4 Bilişim, 4 Mühendis, 2 Kimya ), 2 Kimyager, 7 Biyolog alımı gerçekleştirilecek.

Adalet Bakanlığı 2022/4 kapsamında yayımladığı memur alımı kadro detayları şöyledir;

Başvurular Sona Eriyor!

İlgili ilan için başvurular 2 Ocak 2023 tarihi ile başlamıştı ve en geç 15 Ocak 2023 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Kariyer adresi üzerinden yapılacak. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıyı kullanarak başvurularını gerçekleştirebilecekler.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/adli-tip-kurumu-20224-kadrolu-memur-alimi-ilani-muhendis-kimyager-biyolog-h43537.html

KPSS Puan Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak!

Adli Tıp Kurumu memur alımında KPSS puanı kulanılacak. Lisans seviyesindeki kadro dağılımı ile Başvuruları 2022 yılında yapılan KPSS ile yapılıyor. Sıralamaya girebilmek için en az 70 puan almış olmak şartı aranacak. Adli Tıp Kurumu yapacağı KPSS puan sıralaması ile atama yapılacak olup kadro sayısınn 3 katı kadar aday sınava katılmaya hak kazanacaktır.