2 Nisan 2018 tarihinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu tarafından yapılan açıklama ile 900 bin civarı işçiye devlet güvencesinin verildiği belirtildi. Buna göre işçilere kadro verilmeden önce bir müjdeli haber daha verilmiş ve ikramiye ücretlerinin de ödeneceği söylenmişti.

Taşerona kadro başvuruları devam ederken yapılan açıklamalar da kadro alan işçilere 52 günlük ikramiye ücretinin verileceği belirtilmekteydi. peki kadro alan taşeron işçilere ne kadar ikramiye verilecek? 52 günlük prim ücretlerinin ne kadar olduğuna dair açıklama yapıldı mı? Tüm detayları www.isinolsa.com ekibi olarak sizlere açıklıyoruz.

TAŞERONA NE KADAR İKRAMİYE VERİLECEK?

2 Nisan 2018 tarihinde kadro alan taşeron işçilere ikramiye ücretinin verilmesi beklenmektedir. Buna göre taşeron işçilere 52 günlük ikramiyenin verileceği söylenmekteydi. Peki ne kadarlık ücret verilecek? Buna göre taşeron işçilere maaşlarının 1,5 katı kadar ikramiye ücretinin verilmesi bekleniyor.

Taşeron işçilere maaşlarının 1,5 katı ikramiye ücreti verilirse en düşük 2 bin 200 lira ikramiyenin ödenmesi beklenmekte olup öte yandan en fazla 3 bin 700 liraya kadar ikramiye ücretlerinin verileceği ön görülmektedir. Taşerona ikramiye ücretlerinin ne zaman ödeneceğine dair haberimizi okumak için hemen aşağıdaki linki takip ediniz.

İKRAMİYE ÜCRETLERİ NE ZAMAN ÖDENECEK?