Sağlık Bakanlığı 2022 yılı atama kurası hakkında duyuru yayımladı. Söz konusu yayımlanan duyuru ile 2022 yılı 2. Dönem ataması hakkında belge teslim süresi uzatıldı. Bakanlığın Haziran ayında duyurduğu atama kurasu için Belge teslim süresine ilişkin som başvuru tarihi değişti ve süre uzatıldı. 

Öte yandan Sağlık Bakanlığının 2022 yılı personel alımı ilanı beklenmektedir. İşin Olsa ekibi olarak detayları sizlerle paylaşacağız.

İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası Belge teslim Tarihi Uzatıldı!

Sağlık Bakanlığının 26 Ağustos 2022 tarihi ile yayımladığı duyuruya göre,

Bakanlığımızca 16/06/2022 tarihinde yapılan 2022 Yılı 2. Dönem İlk Defa ve Yeniden Atama Kurası sonucu tıpta uzmanlık mevzuatına göre uzman  olanlar ile uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadrolarına yerleşenlerin atamaya esas belge verme süresi 31/08/2022 tarihine kadar uzatılmıştır.

85 Bin Yeni Personel Alımı Yapılacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı duyuru ile 2022 yılı için 85 Bin Personel alımı yapılacağını belirtti. Söz konusu alımlar Sözleşmeli personel kapsamında ve İşçi personel kapsamında gerçekleştirilecektir. Bakanlık alımların yıl sonuna kadar yapılacağını bildirdi. 

Bu kapsamda sözleşmeli olarak Sağlık alanında ağırlıklı olarak sekreter alımı ve hemşire alımı bekleniyor. Başvuru için KPSS Puan sırası ve Kura çekim sistemi kullanılacaktır. 

SAĞLIK BAKANLIĞI YENİ PERSONEL ALIMI HAKKINDA YENİ BİLGİ İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim