Orman Genel Müdürlüğü personel alımı yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Orman Genel Müdürlüğü bünyesine farklı şehirlerde olmak üzere Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacağını bildirmişti. Başvuruların yapılıyor olması ile sonuç sorgulama detayları da geldi. KPSS Puanına göre yapılacak değerlendirme ile sınav detayları ve diğer detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

249 Mühendis Alımı Yapılacak!

Orman Genel Müdürlüğü 249 kişilik kadro için yayımladığı ilana göre Farklı şehirlerde istihdam edilmek üzere 249 kişilik kadro ile personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Orman Mühendisi kadrosunda gerçekleştirilecektir.

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapıldı?

Orman Genel Müdürlüğü Sözleşmeli personel alımında başvuru değerlendirmesi KPSS puanı ile yapılacak. Bildiğiniz üzere başvurular 2022 yılı KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ile gerçekleştirilmektedir.

Bu kapsamda adayların KPSS'den almış oldukları puanlar ele alınarak yapılacak değerlendirme ile en yüksek puandan en düşük puana kadar gerçekleştirilmiş sıralamaya göre kadro sayısının 4 katı aday belirlenerek adaylar sınava davet edilmiştir.

Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Orman Mühendisi alımı başvuruları en geç 25 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmişti. OGM'den Son dakika olarak bir hafta sonra 3 Şubat 2023 tarihi ile gelmiş olan duyuru ile başvuru sonuçları açıklanmıştır. 

Sınava Girecek Adaylar Belli Oldu!

249 adet Mühendis pozisyonu için KPSSP3 puanı en yüksek olan adaydan başlayarak yapılan sıralama sonucu, istihdamı planlanan pozisyon sayısının 4 katına kadar aday ve son adayla eşit puana sahip adayların da son adayla birlikte sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanan adayların isim listeleri, sınav tarihleri ve sınav saatlerine ait bilgiler ekte yer almaktadır.

EK_1_ORMAN_MÜHENDİSİ_MÜLAKAT_YERİ_VE_ZAMANI.pdf

GELİŞMELERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA İNSTAGRAM HESABINI TAKİP ET VE UYGULAMAYI İNDİR!

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim