Ülkemizde bulunan kamu kurumları veya kamu kuruluşları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda ve kontenjanlarda Memur alımı ve personel alımı gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Kamu Personeli alımı ilanlarına göre Başvurusu 12 Aralık 2022 tarihinde sona ermekte olan 7 kamu kurunu bünyesine 1891 kişilik kadro için Kamu personeli alımı yapılacak. 

12 Aralık 2022 başvurular Sona Eriyor!

Her geçen gün yayımlanan yeni kamu ilanları için Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur personel alımları gerçekleştiriliyor. Alımların bazılarında KPSS Şartı aranıyorken bazılarında herhangi bir KPSS Niteliği aranmamaktadır. 

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise eğitim, KPSS ve diğer nitelikler aranacaktır. Bu kapsamda yayımlanan ve başvurusu sona eren ilanlara aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Başvuruları Sona Eren Kamu Kurumları ve Detayları:

Türkiye Bilimler Akademisi:

Türkiye Bilimler Akademisi Başkanlığı bünyesine 12 kişilik kadro ile  " 1 TÜBA Uzmanı, 4 İdari Uzman, 1 VHKİ, 2 Mütercim, 1 Şoför, 2 Programcı, 1 Teknisyen " alımı gerçekleştirecektir. Başvuru için 2022 yılında yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmak gerekmektedir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları:

Bakanlık bünyesine 23 kişilik boş kadro ile KPSS Şartı olmaksızın "15 Sanatkar Memuru kadrosunda Stajyer Sanatçı, 8 Uzman Memur kadrosunda, 1 Sahne  Amiri, 1 Kondüvit, 1 Suflör, 2 Sahne  Işıkçısı, 1 Sahne  Terzisi, 2 Sahne  Makinisti "  alınacak. Başvuru için adaylardan en az lise mezunu olmak şartı aranacaktır. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Galatasaray Üniversitesi:

Üniversiteye KPSS puanı ile tam zamanlı görev alacak 1 Donanım ve Ağ Destek Sorumlusu alımı gerçekleştirilecektir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa:

İÜC personel alımı için yayımlanmış olan ilana göre 4 kişilik kadro ile sözleşmeli personel aımı gerçekleştirilecektir. Buna göre ilanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Orman Genel Müdürlüğü:

OGM Bünyesine Kamu işçi alımı gerçekleştirecektir. Bu kapsamda İŞKUR üzerinde yayımlanan ilan ile OGM farklı kadrolarda olmak üzere toplamda 224 kişilik kadro için personel alımı gerçekleştirecektir. Alımlar 54 kişilik boş kadro ile " 141 Engelli, 83 Eski Hükümlü/TMY " işçi personel alımı gerçekleştirilecektir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı:

Çevre Bakanlığı KPSS tercih kılavuzu ile yayımladığı duyuruya göre farklı kadrolarda olmak üzere toplamda 1587 personel alımı gerçekleştirecektir. Buna göre alımlar Ön Lisans Mezunu - 741 Büro Personeli ve Lisans Mezunu - 766 Büro Personeli, 39 Mühendis, 7 Mimar, 34 Avukat kadrolarında gerçekleştirilecektir. İlanın detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Sakarya Su ve Kanalizasyon İdaresi ( SASKİ ):

SASKİ kurum dışı personel alımı kapsamında olmak üzere 40 kişilik kadro ile 20 Ağır Vasıta Şoförü, 20 İş Makinası Operatörü alımı gerçekleştirilecek. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.