Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu Personel Alımı başvurusu başladı. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilan için başvurular başladı. Farklı kadrolarda olmak üzere 25 Sözlşemeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu doğrultuda alımlar Lise, Ön Lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru süreci başlamış olan ilan için detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

TENMAK Personel alımı başvuruları Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden alınacak. Buna göre alımlar,

  • 3 Teknisyen,
  • 5 Tekniker,
  • 1 Avukat,
  • 5 Mühendis,
  • 10 veri hazırlama ve Kontrol İşletmeni,

alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Süreci Başladı!

TENMAK Personel alımı için süreç 12 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 21 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Başvurular sadece TENMAK Kariyer adresi üzerinden gerçekleştirilecektir. Başvurularınızı aşağıdaki bağlantı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

BAŞVURU TARİHLERİ: 12 - 21 Eylül 2022

BAŞVURU ADRESİ: https://www.turkiye.gov.tr/tenvma-kariyer-kapisi-kamu-ise-alim

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

TENMAK Personel alımı için adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesideki nitelikler aranacak. Ayrıca Alım yapılacak kadrolarda 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

Ayrıca Mühendis ve Avukat alımı için ise Yabancı Dil sınavından 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. İlanın detaylarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI