Kamuya Memur Alımı kapsamında geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilana göre 53 Zabıt Katibi ve Hizmetli alımı yapılacak. Bu kapsamda Yüksek Seçim Kurulu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı şehirlerde personel alımı yapacak. 

Genel İdare Hizmetleri sınıfında ve Yardımcı Hizmetler sınıfında istihdam edilmek üzere 53 Memur Alımı gerçekleştirilecek. Başvurularda süreç geçtiğimiz hafta başlaması ile birlikte hala devam etmektedir. Buna göre hala başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgiler doğrultusunda başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Başvuru Süreci Hala Devam Ediyor!

Yüksek Seçim Kurulu memur alımı başvuruları başlamış olup en geç 9 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular sadece kariyer adresi üzerinden Elektronik ortamda yapılmaktadır. Başvuru ekranına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/ysk-aciktan-53-personel-alimi-basvurusu-basladi-h42644.html

Kontenjan Dağılımı Nedir?

YSK Memur Alımı toplamda 53 kişilik kadro ile yapılacak. Buna göre, 

  • 5 Hizmetli ( Merkez Teşkilatı )
  • 48 Zabıt katibi ( Taşra Teşkilatları )

En Az Lise Mezunu ve 70 Taban Puan Şartı Var!

Yüksek Seçim Kurulu memur alımında adaylardan 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı ve adayların Lise, Ön Lisans veya Lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Genel Başvuru Şartları nedir?

Adaylardan genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilişkisi olmamak " şartları aranacak.

İLANIN TAM METNİ VE ŞEHRE GÖRE KONTENJAN DAĞILIMI BURADA