Ülkemizin en önemli kurumlarından bir tanesi olarak bilinmekte olan ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü aralıklarla kamuoyuna daimi ya da geçici statülü personel, işçi alımı ilanları yayımlamaktadır. Türkiye'de bir marka olduğu gibi dünyada da bir marka haline gelmiş olan ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü şu anda hem Türkiye'nin çay ihtiyacının hemde diğer dünya ülkelerinin çay ihtiyacının çok büyük bir bölümünü karşılamakta olup ilgili kurumdan yapılan açıklama da 730 işçi alımı yapılacağı vurgulandı. Peki ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü alımında şartlar nelerdir, nasıl başvurular yapılır?

Aranan Şartlar Nelerdir?

ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından kamuoyuna duyurulan bilgide  18- 50 yaş aralığında, Erkek, En az İlkokul mezunu, Müracaat edecekleri işyerinin bağlı bulunduğu İlin İl ve İlçelerinde ikamet ediyor olmak şartlarının arandığı belirtildi. Yani neredeyse tüm adaylar başvuru yapabilecek olup alınacak olan pozisyon beden işçisi olarak kayıt edildi. Peki adaylar beden işçisi pozisyonuna nasıl müracaat edebilir?

Nasıl Başvuru Yapılacak?

ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan duyuruda yukarıda belirtilen şartları sağlayan adaylar arasında 730 kişilik işçi alımı yapılacağı belirtildi. Peki adaylar nasıl başvuru yapabilir? Buna göre ÇAYKUR Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün ilanına adaylar İŞKUR'dan başvuru yapacak olup müracaatlar 24 Şubat tarihinde başlayacak ve 28 Şubat tarihinde sona erecek. Adayların müracaatlarını tamamlayabilmesi için 5 günlük süreleri olacak ve sonrasında atamalar kura yöntemi ile belirlenecek. Kurayı kazanan adaylardan gerekli evraklar talep edilecek ve adayların ilgili kuruma yerleştirilmeleri sağlanacaktır.