Kamuya Memur personel alımı başvurularında süreç başlıyor. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan ilanlar ile Kamuya 311 memur alımı ve personel alımı başvurusu başlıyor. İşin Olsa ekibi hazırladığımız bu haberimizde sizlere başvurusu başlayacak olan adaylar hakkında bilgileri paylaşacağız. Buna göre Aşağıda yer alan kurumları ve ilanları inceleyebilirsiniz.

Başvurular Başlıyor!

Kamuya 311 Memur Personel alımı başvuru süreci 12 Eylül 2022 tarihi ile başlayacaktır. İşte ilanların detayları:

Milli Eğitim Bakanlığı 40 Personel Alımı İlanı Detayları:

MEB bünyesine farklı kadrolarda olmak üzere 40 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar Lise ve Ön Lisans mezunu adaylardan yapılacak. Buna göre 10 Şoför ( Erkek ), 24 Temizlik Görevlisi, 4 Aşçı Yardımcısı ve 2 Aşçı ( Erkek ) alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için en az 60 KPSS Puanı şartı aranacaktır. Başvurular en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Bursa Büyükşehir Belediyesi 85 Memur Alımı İlanın Detayları:

Büyükşehir Belediyesine memur alımı İtfaiye Eri kadrosunda gerçekleştirilecek. Buna göre Lise ve Ön Lisans mezunlarının başvuru yapabildiği ilan için 15 Lise mezunu itfaiye eri ve 60 ön lisans mezunu itfaiye eri alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 16 Eylül 2022 tarihine kadar yapılması gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi 15 Zabıta Memuru Alımı İlanın Detayları:

Belediye sadece Ön Lisans mezunu adaylardan memur alacak. Birçok alanda mezun olma şartı ile memur alımı Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya gerçekleştirilecek. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için adaylardan P93 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular en geç 15 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 25 Personel Alımı İlanın Detayları:

TENMAK bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 25 kişilik kadro ile, 5 Tekniker, 3 Teknisyen, 1 Avukat, 5 Mühendis, 10 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı gerçekleştirilecek. Yapılacak Giriş sınavı ile adaylar belirlenecektir. İlan başvuru için P94, P93 ve P3 puan türünden en az 70 Puan almış olmaları gereklidir. Başvurular en geç 21 Eylül 2022 tarihine adar yapılmış olması gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı 97 Personel Alımı İlanın Detayları:

Savunma Sanayii Başkanlığı KPSS Şartı olmaksızın 97 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar, İstanbul, Ankara, Kocaeli ve Yalova illerinde gerçekleştirilecektir. genel nitelikler dışında adaylardan ağırlıklı olarak Yabancı dil sınavı şartı istenecek. Tüm nitelikleri sağlayan adaylar başvurularını en geç 26 Eylül 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı 12 Personel Alımı İlanı:

DİB bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere KPSS Puanı ile veya KPSS Puanı olmaksızın personel alımı gerçekleştirilecek. Buna göre KPSS Puanı ile 9 mütercim tercüman alınacak. KPSS Puanı olmaksızın ise 1 Tashihçi, 1 Yazma Eser Uzmanı, 1 Yönetmen almı gerçekleştirilecektir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim