Kamuya memur personel ve polis alımları yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre 9 farklı kamu kurumu ve Bakanlık toplamda 14 bin 302 alım ilanı yayımlamıştı. Söz konusu alımlarda başvurular sona eriyor. İlgili ilanlara başvuru yapabilmek için adayların bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gereklidir. 

Bu kapsamda Kamuya Memur Alımı, Personel Alımı ve Polis alımları yapılacak. Peki ilan detayları nedir? Nasıl ve ne zaman başvuru yapılacak?

Başvurular Sona Eriyor!

Kamuya yayımlanmış olan ilanlar için 9 kurumun 14 bin 302 kişilik alımı için başvurular en geç 25 Kasım 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Aşağıdaki bilgileri kullanarak başvuru yapabilirsiniz.

14 Bin 302 Memur Personel ve Polis Alımı Yapılacak?

Geçtiğimiz Haftalarda yayımlanan ilan için 9 kamu kurumu ve kuruluşu bünyesine toplamda 14 bin 302 kişilik kadro ile alım yapacak. En Az İlköğretim mezunu olmak gerekiyor. İlan detayları ve şartları şöyledir;

Polis Akademisi Başkanlığı 13 Bin Polis Alımı:

Polis Akademisi başkanlığı tarafından yayımlanan ilan ile Ön Lisans mezunu 2400 ve Lisans mezunu 10600 Polis alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu ilan için Kadın ve Erkek adaylardan başvuru alınmakta olup Ön Lisans için 65 ve Lisans için 60 KPSS Puanı almış olmak şartı aranacaktır. Aynı zamanda 30 yaşından küçük olan adayların başvurusu geçerli olacaktır. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı 1098 İşçi Alımı İlanı:

MSB'den bu hafta itibari ile gelen süpriz ilana göre 89 farklı meslekte olmak üzere 1098 Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek. Ayrıca 18 Şehir için personel alımı yapılacak olup en az ilköğretim ve lise mezunu adayların başvurusu alınacak. Başvurular İŞKUR üzerinden alınmaktadır. Başvuru için 36 yaşından gün almamış olmak gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Sosyal Güvenlik Kurumu 55 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

SGK yayımladığı ilana göre 10 Sözleşmeli Bilişim personeli alacak. Bir Diğer ilan ile ise 45 Sözleşmeli Programcı ve çözümleyici alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu alım ilanları için adaylardan KPSS şartı olarak 202 yılında yapılmış olan KPSS'den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır. Aynı zamanda Yabancı dil sınavından puan almış olmak şartı aranacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Sermaye Piyasası Kurulu 50 Memur Alımı:

SPK 50 kişilik boş kadro ile 40 Uzman yardımcısı ve 10 Bilişim Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvuru için 35 yaş şartı ve KPSS'den 2021 veya 2022 yılları için en az 75 puan almış olmak şartı aranacaktır. Ayrıca sadece Lisans mezunu olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

SEDDK 20 Memur Alımı İlanı:

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu yayımladığı memur alımı ilanına göre 2021 veya 2022 yılı KPSS puanı ile memur alacak. Başvuru için 80 KPSS puanı şartı ve Yabancı dil sınavından puan almış olmak şartı aranacak. Başvuru için Buraya Tıklayınız.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 20 Memur Alımı Alımı:

ASHB Müfettiş yardımcısı alımı yapılacak. Bu kapsamda En az dört yıllık eğitim veren üniversitelerin farklı bölümlerinden mezun olmak şartı ile ve KPSS'den en az 80 puan almış olmak şartı ile 20 Memur alınacak. Başvuru için ve İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Et ve Süt Kurumu 11 Personel Alımı:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan ilana göre Et ve Süt Kurumu daimi olarak görev alacak 3 farklı şehirde 10 Kasap ve 1 Yük Taşıma Şoförü alımı yapılacak. Herhangi bir KPSS şartı aranmayacak olup adayların Kasaplık veya Sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Yargıtay Başkanlığı 6 Temizlik Görevlisi Alımı:

Yargıtay İŞKUR üzerinde yayımlamış olduğu personel alımı ilanına göre en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden daimi süreli çalışacak 6 Temizlik görevlisi alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Ankara'da yapılacak olup Ankara'da ikamet ediyor olmak be 30 yaşından büyük olmamak gereklidir. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 42 Personel Alımı İlanı:

Büyükşehir Belediyesi personel alımı 9 farklı meslekte olmak üzere,  8 İlaçlama Personeli, 15 Hayvan Bakıcısı, 1 Acil Tıp Teknisyeni, 1 Temizlik Personeli, 3 Şoför, 3 Veteriner Hekim, 4 Veteriner Hekim Yardımcısı, 3 Kalorifer Ateşleyicisi, 4 İnsan Kaynakları ve Bordro Tahakkuk Personeli kadrolarında gerçekleştirilecektir. En az İlköğretim mezunu personel alımı yapılacak. Başvuru ve İlan detayları için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim