Kamuya Memur alımı ve İşçi Alımı başvuru süreci başladı. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilanlar ile memur işçi alımı kapsamında İŞKUR platformunda ilan listesi yayımlandı. Bu kapsamda Kamuda görev yapmak isteyen adaylar İşin Olsa Ekibi tarafından hazırlanan bu haber sayesinde ilan detaylarına ulaşacaksınız.

Peki Memu Alımı ve işçi alımı listesi nedir? Başvuru için adaylardan aranan şartlar nelerdir? Nasıl başvuru yapılacaktır? Tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

İŞKUR Kamu Memur ve İşçi Alımı İlanları Yayımlandı!

İŞKUR Mayıs ayı içerisinde yayımladığı ilanlar kapsamında Memur Alımı ve İşçi alımı yapacak.

İşçi Alımı ilanları Kurum Dışı kapsamında yayımlandı. Memur Alımları ise İŞKUR Kamu Memur alımı platformunda duyuruldu. Buna göre İlan kontenjan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

4146 Memur İşçi Alımı Yapılacak!

Söz konusu Kurum Dışı ve Kamu Memur Alımı ilanlar kapsamında yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya 4146 kişilik kadro ile alım yapılacağı açıklandı. Buna göre Kamu Memur alımları 646 kişilik kadro ile ve İşçi alımları 3500 kişilik kadro ile gerçekleştirilecektir.

3500 İşçi Alımı İlan Detayları:

Kamuya İŞKUR Kurum dışı kapsamında yayımlanan ilanlara göre en az okuryazar olmak şartı ile 3500 İşçi alımı yapılacak. Alımlar bakanlık, ASHB ve Belediyeler tarafından gerçekleştirilecektir. Özellikle Belediye şirketlerine İşçi Alımı gerçekleştirilecektir.

Alım yapılacak bazı kadrolar ise " Satış Görevlisi, Proje Personeli, Tekniker, Teknisyen, Mühendis, Cankurtaran, Atık Toplama İşçisi, Şoför, Büro İşçisi, Destek Elemanı, Büro personeli, Sağlık Personeli, Hemşire, Şehir ve Bölge Planlamacısı, VHKİ, İş Güvenliği Uzmanı, Sosyal Hizmet Uzmanı, Zeytin toplama işçisi, Proje Yazma Elemanı, Yurt Müdür Yardımcısı, Garson,Büro Personeli, Cankurtaran, Temizlik Görevlisi, Tekniker, Mühendis, Güvenlik Görevlisi, Garson, Muhasebeci, Çöp Personeli, Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi, Aşçı, Öğretmen, İlaçlama Personeli, Operatör " gibi kadrolarda işçi alımı yapılacaktır.

Başvurular sadece Belediye ve ilgili kuruluşların birimlerine gerçekleştirilecek. İlan detayları ve Başvuru detaylarına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/personel-alimi/iskur-41-ilde-ashb-kaymakamlik-ve-belediyeler-3500-personel-alimi-h44450.html

646 Kamu Memur Alımı İlan Detayları:

Kamuya Memur alımı kapsamında yayımlanan ilanlara göre alımlar farklı kadrolarda gerçekleştirilecek. Bu kapsamda başvurular Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Bu kapsamda 19 Kuru ian yayımlamış olup başvurular devam etmektedir.

Memur Alımları, Mühendis, İtfaiye Eri, Zabıta memuru, VHKİ, Teknikeri Teknisyen, Büro Görevlisi, İletişim Görevlisi, Temizlik Görevlisi, Şoför, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, uzman Yardımcısı gibi kontenjanlarda gerçekleştirilecektir.

Memur alımlarına başvuru için  657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları sağlıyor olmaları gereklidir. Bunun dışında adaylardan, 2021 veya 2022 yıllarında yapılmış olan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmaları gereklidir.

Başvurular ve diğer bilgilere ve ilan detaylarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/iskur-kamu-memur-ilanlari-19-kurum-646-memur-personel-alimi-listesi-h44457.html

TÜM İLANLARI BEKLEYEN ADAYLAR BURADA! SENDE İNSTAGRAMA KATIL