Kamuya Memur Alımı ve Personel Alımı ilanları gelmeye devam ediyor. 25 Temmuz 2022 tarihi ile yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre farklı kurumlara 2742 memur personel alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde kamuya yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarımna ulaşabileceksiniz.

2742 Memur Personel Alımı İlan Detayları:

Kamuya yayımlanmış olan ilanlara göre alımlar;

  • TEİAŞ,
  • Polis Akademisi,
  • İstanbul Kalkınma Ajansı,
  • Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı,
  • Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü,
  • Ege Üniversitesi,
  • Türk Alman Üniversitesi,
  • Konya Teknik Üniversitesi,
  • Milli Savunma Bakanlığı,
  •  Tarım ve Orman Bakanlığı,

ilgili kurumlar tarafından yapılacak. 

TEİAŞ 53 Personel Alımı Detayları:

Türkiye Elektrik İletim 53 kişilik kadro ile Lise mezunu 53 Elektrik Teknisyeni alacak. 16 farklı şehirde alım yapılacak olup herhangi bir KPSS Şartı aranmıyor. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Polis Akademisi 2500 Polis Alımı Detayları:

PMYO kapsamında kadın erkek adaylar içerisinden öğrenim görmek üzere Polis Memuru aday alımı gerçekleştirilecek. Başvurular 25 temmuz - 5 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Kalkınma Ajansı 3 Personel  Alımı Detayları:

3 kişilik kadro ile KPSS Puanı ile veya KPSS olmaksızın tecrünbe ile 2 Uzman ve 1 Destek Personeli alımı yapılacak. Başvurular 15 Ağustos - 29 Ağustos 2022 tarihleri arasında. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı 16 Sözleşmeli Personel Alımı Detayları:

Kültür Bakanlığına bağlı olan YTB 11 farklı alanda Uzman memur alımı yapacak. Adaylardan herhangi bir KPSS şartı aranmıyor. Başvurular 25 temmuz - 26 Ağustos 2022 tarihleri arasında yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 50 Bekçi Alımı Detayları:

Devlet Su İşlerine 21 farklı şehirde 50 Bekçi Alımı gerçekleştirilecek. Taşra teşkiları alımı için adaylardan KPSS şartı aranmayacak. Ancak Lise mezunu olmak, ÖGG kartı olmak, 18 40 yaşları arasında olmak gerekiyor. Başvurular 25 - 29 Temmuz arasında. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Ege Üniversitesi 79 Personel Alımı Detayları:

Üniversiteye farklı alanlarda 79 öğretim görevlisi alınacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Türk Alman Üniversitesi 5 Personel Alımı Detayları Burada

Konya Teknik Üniversitesi 2 personel Alımı Detayları:

Ön Lisans ve Lise mezunları içerisinden olmak üzere 1 Destek personeli ve 1 Tekniker alımı gerçekleştirilecek. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Milli Savunma Bakanlığı 3 personel Alımı Detayları:

Deniz Kuvvetleri komutanlığına bağlı olan Deniz İkmal komutanlığına 3 işçi alınacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

 Tarım ve Orman Bakanlığı 1 personel Alımı Detayları:

Engeli adaylar içerisinden 1 Tarım işçisi alınacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

Selçuk Üniversitesi:

Üniversiteye farklı kadrolarda 31 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre alımlar,  Lise Mezunu: 1 Teknisyen, 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Destek Personeli (Temizlik,Basit Bakım, Isıtma, Şoförlük gibi hizmetler) Ön Lisans Mezunu: 5 Tekniker,  Lisans Mezunu: 5 Büro Personeli kadrolarında yapılacak. İlanın Detayları İçin Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim