Kamu memur personel alımıilanları yayımlandıç. Az önce gelmiş olan ilan ilan 5 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere ilan yayımladılar. En az lise İlkokul mezunu prsonel alımı yapılacak olup  Ayroıca adaylardan KPSS veya şartı veya ALES şart aranacak. İşin Olsa ekibi olarak sizler için hazırladığımız bu haberimizde 20 kasım 2021 tarihe ile gelmiş olan ilanların hepsini sizlerle paylaşıyoruz.

İstanbul Üniversitesi:

Üniversiteye 299 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda yapılacak olup en az lise mezunu olan adaylardan başvuru alınacak. Ayrıca eğitimine göre 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Alım yapılacak kadrolar, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro personeli, Biyolog, Diyetisyen, Fizyoterapist, Psikolog, Laborant, Sağlık Teknikeri, Töntgen Teknikeri kadrolarında alım yapılacak  Başvurular başlamış olup Şubat ayının ilk haftası sona erecek.

Başvuru Adresi ve İlanları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/istanbul-universitesi-299-sozlesmeli-personel-alimi-lise-on-h41164.html

Orman Genel Müdürlüğü 

OGM bünyesine İŞKUR ile işçi alımı yaoacak. 75 işçi kadrosu ile Engelli ve Eski Hükümlü işçi alımı yapılacak. Bu yönde 44 Engelli İşçi alımı ve 30 Eski Hükümlü alımı yapılacak başvuru için en az ilköğretim mezunu olmak gerekli. İŞKU üzerinden alınacak başvurular 24 - 28 Ocak 2022 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak.

İlanın Detayları Ön Bilgilendirm: https://www.isinolsa.com/kamu-iskur-alimi/orman-genel-mudurlugu-ogm-iskur-ile-74-isci-alimi-yapacak-h41165.html

İstanbul Kültür Üniversitesi:

 Üniversite 2 kişilik boş kadro ile Doktor Öğretim Üyesi alımı yapacak. Başvuruakar 15 gün içerisinde yapılacaktır.

İlanın Detaylarıı için Tıklayın

KTO Karatay Üniversitesi:

Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi nin Doçent Doktor ünvanı İçin mezuni olmuş olmaları gerek.

İlanın Detayları Burada.

İstanbul Ticaret Üniversitesi:

Üniversiteye personel alımları farklı alanlarda yapılacak. Bu kapsamda Araştırma Görevlisi alınacak.

TED Üniversitesi :

Rektörlük bünyesine personel alımı için ilan yayımladı. Doçent, Doktor Öğretim Üyesi pozisyonlarında personel alımı yapılacak. Buna göre toplanda Üniversite rekmtülüğü Doktor Öğretim Üyesi ve Doçent adayları alınacak.

İlanın Detayları

Editör: TE Bilisim