Belediyeler ve Üniversiteler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere memur alımı ve personel alımı ilanı yayımladılar. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlar için artık başvurularda sona geldik. Başvurular Temmuz ayı içerisinde başlamış olup en geç 22 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Aşağıdaki bilgileri kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz.

3 Üniversite Personel Alımı Detayları:

Üniversitelerin başvurularında sona geldik. Üniversiteler sözleşmeli olarak lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı gerçekleştiriliyor. Üniversite ilan detayları ise,

Binali Yıldırım Üniversitesi:

22 kişilik kadro ile Üniversiteye 1 Programcı, 1 Büro Personeli, 14 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Basit Bakım Onarım Personeli, 2 Temizlik Personeli alımı gerçekleştirilecek. Alımlar KPSS En az 60 puan ile yapılacak. Buna göre adayların Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde mezun olmuş olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylara ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Uludağ Üniversitesi:

Hastane ve Rektörlükte olmak üzere 100 personel alımı gerçekleştirilecek. Sözleşmeli olarak yapılacak alımlarda ise, Hastaneye 14 Hasta bakıcı ve 13 Ameliyathane Teknikeri alınacak. Rektörlük biriminde görevlendirilmek üzere ise, 1 Avukat, 12 Büro Personeli, 18 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Diyetisyen, 1 Psikolog, 4 Sağlık Teknikeri, 1 Mühendis, 2 Kütüphaneci, 5 Tekniker, 2 Teknisyen, 1 Şoför, 5 Bahçıvan, 15 Temizlik Personeli, 5 Bakım Onarım Personeli alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylara gerçekleştirilecek. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Erciyes Üniversitesi:

Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 38 kişilik kadro ile lise, ön lisans ve lisans mezunu personel alımı yapılacak. Buna göre alımlar, 1 Anestezi Teknisyeni, 1 Radyoloji Teknisyeni, 1 Boyacı - Yap ı Dekorasyoncusu, 1 Duvarcı, 1 Çatı Ustası, 1 Seramik Karo Kaplamacısı, 1 Şoför/Operatör, 5 Destek Personeli, 9 Büro Personeli, 1 Tekniker, 4 Büro Personeli, 1 Tekniker, 7 Hemşire alınacak. Başvuru için KPSS'den en az 50 puan almış olmak gereklidir. İlan detayları için Buraya Tıklayınız.

2 Belediye Memur Alımı Detayları:

Belediyeler bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda devlet memuru alımı yapacaklar. Bu yönde KPSS en az 50 ve 60 puan ile memur alımı yapılacak. Belediye memur alımı ilan detayları şöyledir;

Siirt Belediyesi:

Genel İdare Hizmetleri sınıfında 50 kişilik kadro ile memur alımı yapılacak. Buna göre Kadın Erkek adaylar içerisinden Ön Lisans seviyesinde KPSSP 93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Buna göre 25 Zabıta Memuru ve 25 İtfaiye eri alımı gerçekleştirilecek. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Adana Büyükşehir Belediyesi:

Belediye 80 kişilik boş kadro ile 75 İtfaiye Eri ( Lise 10, Ön Lisans 10 ve Lisans 55 ), 1 Fizikçi, 4 Düz Memur alımı yapılacak. Söz konusu ilana göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında P94, P93 ve P3 puan türünden puan almış olmak şartı ile alım yapılacak. Başvuru için adayların en az 50 puan almış olmak gerekmektedir. Başvuru hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.