Kamu kurum ve kuruluşlarına geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur personel alımı ilanları için başvurular sona eriyor. 3 Kurum bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 74kamu personeli alımı yapacaklarını duyurmuşlardı. Bu doğrultuda İşin Olsa ekibi olarak sizlere bu haberimizde ilgili ilanlar hakkında detayları aktaracağız. En az lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kamu personeli alımı gerçekleştirilecek. Aşağıdaki bilgileri kullanarak başvurularınızı gerçekleştirebileceksiniz.

Başvurusu Sona Eren Kamu İlanları Hangileridir?

  • Türkiye Bilimler Akademisi,
  • Kastamonu Üniversitesi,
  • Dicle Üniversitesi,

Başvuru İçin Aranacak Ortak Nitelikler Nelerdir?

İlgili ilanlara henüz başvuru yapmamış ve başvuru yapacak adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsada " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gerekmektedir.

Ayrıca 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak şartları aranacaktır.

Başvurular Sona Eriyor!

İlgili kurumlar için başvurularda sona gelindi. Adaylar başvurularına geçtiğimiz gün başlamış olup en geç 25 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece online ve şahsen yapılacaktır. İlan başvuru detaylarına aşağıdaki bilgilerden ulaşabilirsiniz.

Kurumların Personel Alımı Özel Nitelikleri Ve Detayları:

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Personel Alımı Detayı:

TÜBA 30 kişilik boş kadro ile 4 Kişi TÜBA Uzmanı, 1 Kişi Avukat, 3 Kişi İdari Uzman, 3 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 2 Memur, 1 Arşiv Memuru, 1 Mütercim, 2 Sekreter, 1 Mütercim, 1 Arşiv Memuru, 4 Düz Memur, 3 Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, 3 İdari Uzman, 1 Avukat alınacak. Başvuru için 2020 yılı KPSS'den P94, P93 veya P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kastamonu Üniversitesi Personel Alımı Detayı:

Üniversiteye 50 KPSS Puanı ile 3 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Allımlar 2 Destek Personeli Alımı ve 1 Teknisyen alımı yapılacağı bildirildi. Başvuru için Lise ve Ön Lisans KPSS Puanı kullanılacak olup en az 50 puan almış olmak gerekiyor. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Dicle Üniversitesi Personel Alımı Detayı:

Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 41 kişilik kadro ile 6 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni, 1 Eczacı, 5 Sağlık Teknikeri, 5 Diğer Sağlık Personeli, 3 Büro Personeli, 18 Temizlik Görevlisi, 2 Şoför alımı gerçekleştirilecek. Başvuru için adayların Lise P94, Ön Lisans P93 ve Lisans P3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.