TEİAŞ personel alımı için geçtiğimiz günlerde ilan yayımlamıştı. İŞKUR aracılığı ile alınan başvurular sonucunda adaylar Kura işlemleri ve KPSS Puanı sırasına göre değerlendirilecek.

Bildiğiniz gibi TEİAŞ bünyesine iki farklı alanda alım yapıyor. Farklı şehirler için 31 Tekniker Alımı ve 71 Teknisyen alımı yapılıyor. Tekniker alımları KPSS Puanına göre değerlendirlecekken Teknisyen alımları Kura işlemleri ile belirlenecek. Peki her iki alanda da adayların bilmesi gerekenler nelerdir?

DEĞERLENDİRMELER NASIL YAPILACAK!

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Teknisyen ve tekniker alımları için adaylara değerlendirme yapacak. Başvuruların 20 Ağustos 2021 tarihi ile sona ermesinin ardından yapılacak değerlendirmeler TEİAŞ tarafından duyurulacak. Bu kapsamda,

KPSS Puanı ile yani Tekniker alımı için değerlendirmeler adayların 2020 yılında KPSSP93 puan türünden almış oldukları puanlar ele alınarak yapılacak sıralama ile en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile kadro sayısının 4 katı aday belirlenecek.

Kura İşlemleri ile belirlenecek olan Teknisyen kadrosu için kurada, Talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı ile - Öncelik hakkına sahip olarak başvuranların tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday belirlenecektir.

KURA ÇEKİMİ VE KPSS DEĞERLENDİRMESİ NE ZAMAN?

Teknisyen alımı için kura işlemleri Noter huzurunda 6 Eylül 2021 tarihinde saat 10:00 ile 11:00 saatleri arasında yapıldı.

Kurada adıgeçen adaylar sözlü sınava katılacaktır. TEİAŞ tarafından yapılan kura işlemleri sona erdi. Şimdi ise Kura sonuçları bekleniyor.

Kura Sonuçları Ne Zaman?

Teknisyen alımları için kura işlemleri sona ermeiş olup sırad sonuçların açıklanması bekleniyor. Söz konusu Kura sonuçlarının izleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Tekniker Değerlendirmesi:

KPSS değerlendirmeleri ise İŞKUR tarafından yapılacak Öncelik hakkına sahip olarak başvuran adaylardan talep şartlarına uygun olanlar arasından, öncelik hakkı sahipliğine ilişkin belgenin tarihi esas alınarak ve eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle, açık iş sayısının dört (4) katı aday ayrı listeler hâlinde Şirketimize gönderilecek ve talep şartlarına uyan adayların tamamı sözlü sınava davet edilecektir.

KURA İŞLEMLERİ VE DEĞERLENDİRME SONUÇLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA