17 Eylül 2019 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre iki farklı bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere kamu personeli alımı yapacaklarını belirttiler. Bu kapsamda, yayımlanan ilanlara göre 3 farklı pozisyon için alım yapılacak olup, Tarım ve Orman Bakanlığı Kamu sınıfında 1 Okul Öncesi Öğretmeni, 1 Çocuk Bakıcısı/Çocuk Bakım elemanı alacak. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Malaty a Öğretmeneci ne 1 lişilik kadoro ile Aşçı alımı yapılacağı açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Tarım ve Orman bakanlığı ile Öğretmen evine personel alımları için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Alım yapılacak pozisyon için gerekli eğitim seviyesini tamamlamı ve meslek bilgisi olmak, Pozisyonuna göre ilgili sertifikalara sahip olmak, Erkek adaylar için Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından büyük olmamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular İŞKUR üzerinden yapılacak olup söz konusu ilanlara başvuru süreci ilanların yayımlanmasının ardından 17 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup başvurular başlamıştır. Bu kapsamda adaylara başvuru için 6 günlük süre verilmiş olup adaylar başvurularını en geç 23 Eylül 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresi üzerinden yapılacak olup ilanların detaylarına ulaşmanız için sizlere aşağıda ilan numaralarını veriyoruz.

Tarım Bakanlığı Okul Öncesi Öğretmeni: 00005164579

Tarım Bakanlığı Çocuk Bakıcısı: 00005164847

Öğretmen Evi Müdürlüğü AŞçı: 00005165598