Tarım ve Orman Bakanlığı Mersinde bulunan Bölge Mdürlüğündeki personel eksikliğini karşılamak adına alım yapacağını belirtti. Bu kapsamda en az kadın ve erkek adaylar alınacak olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Tarım ve Orman Bakanlığı VII. Bölge Müdürlüğü 1 kişilik boş kadrosu ile Aşçı Yardımcısı alımı yapacak. Ayrıca ilgili ilana sadece engelli olan adaylar başvuru yapabilecekler.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adaylardan başvuru esnasında, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, EN az ortaöğretim ( Lise ve Dengi ) mezunu olmak, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı Hijyen Sertifikasına sahip olmak, Görevini yapmasına engel herhangi bir durumu olmamak ve engelli olduğunu gösterir rapora sahip olmak gibi nitelikler aranacaktır.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Tarım Bakanlığı Böge müdürlüğüne alımı yapılacak personel adayları için kura çekimi uyapılacak. Bu yönde 08.10.2019 tarihinde saat:10:00 da Yeni Mah. 33191 sok no:4 Mezitli Mersin adresinde bulunan Şube Müdürlüğü toplantı odasında yapılacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularına 27 Eylül 2019 tarihi itibari ile başladılar ve en geç 01 Ekim 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Bu yönde başvurular E Şube İŞKUR üzerinden İş İlan No (00005182190) ile yapılacaktır.