Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Selçuk Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Üniversitenin Hizmet birimmnde görevlendirmek üzere 27 kişilik kadro ile güvenlik personeli alımı yapacak. Alımlar lise mezunu adaylar arasından yapılacak olup tecrübeli veya tecrübesiz adaylar başvuru yapabilecek.

TECRÜBEYE GÖRE DAĞILIM:

Selçuk Üniversitesi bünyesine 27 kişilik kadro ile Güvenlik Görevlisi alacak. Bu yönde 22 kişilik kadro için mezuniyet şartı aranmıyorken diğer 5 kişilik güvenlik görevlisi alımı için tecrübe şartı aranıyor. İlgili nitelik " En az 5 Yıl Güvenlik Görevlisi olarak çalıştığını SGK Hizmet Dökümü ile belgelendirmek " şeklinde yer aldı.

BAŞVURU ŞARTLARI:

Selçuk Üniversitesi bünyesine güvenlik personeli alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Bu kapsamda,

  • Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,
  • Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 
  • Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışmaya engel bir durumu olmaması,

gibi nitelikler aranacak.

ÖZEL ŞARTLAR:

5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından süresi dolmamış silahlı veya silahsız Özel Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak,

 24 saat vardiyalı çalışmaya müsait ve görevi yapmaya engel olacak herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

Son başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşını doldurmamış olmak,

Talepler Konya ili düzeyinde karşılanacak olup, ilan tarihi itibariyle Konya’da (Meram, Karatay, Selçuklu) ikamet edenlerin başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURULAR:

Başvuru süreci İŞKUR üzerinden başladı. Adaylar en geç 26 Haziran 2020 tarihine kadar başvuru yapabilecek. Başvurular İnternet ortamında esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacak. İlgili işkur başvuru sayfası ekranına direk ilanlara ulaşmak için aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Tecrübeli 5 Güvenlik Alımı: İş İlan No (00005546379)

Tecrübesiz 22 Güvenlik Alımı: İş İlan No (00005545814)