Süleyman Demirel Üniversitesi İşçi Alımı yapacak. İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Süleyman Demirel Üniversitesi ( SDÜ ) bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda 40 kişilik boş kadro ile İlköğretim Mezunu Personel Alımı yapılacak. Bu kapsamda Başvurular sadece İŞKUR üzerinden yapılacak olup ilan hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Hangi Kadrolarda İşçi Personel Alımı Yapılacak?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesine 40 kişi alacak. Bu yönde alımlar;

  • 1 Kendi Yürür Özel Tarım Makineleri Bakım Ve Onarımcısı,
  • 3 Traktör Şoförü,
  • 36 Beden İşçisi (Genel),

Geçici Süreli Alım Yapılacak!

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan SDÜ işçi alımı geçici süreli olarak yapılacak. Bu kapsamda Üniversite adyaların çalışma tarihini  03 Mayıs 2021 tarihi olarak belirtti. Adaylara 3 ay çalışma hakkı verilecek. 

Başvuru Şartları Nedi?

Süleymen Demirel Üniversitesi işçi personel alımı için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak şartları aranacak.

Başvuru Süreci Başladı!

Süleyman Demirel Üniversitesi işçi alımı için başvurular başladı. İŞKUR aracılığı ile yapılacak işçi personel alımları için adaylara sadece 5 gün süre verilecek. Buna göre başvurular 29 Mart 2021 tarihi ile 02 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak. Başvurular sadece İŞKUR resmi İnternet adresi veya Alo 170 üzerinden yapılacak. Elektronik başvuru için aşağıdaki bağlantı adresini ve ilan numaralarını kullanabilirsiniz.

BAŞVURU ADRESİ:  https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

  • Kendi Yürür Özel Tarım Makineleri Bakım Ve Onarımcısı İş İlan No (00005957969)
  • Traktör Şoförü İş İlan No (00005957850)
  • Beden İşçisi ( Genel ) İş İlan No (00005957832)