MSB ANT Başkanlığı personel alım ilanı yayımladı. İŞKUR resmi internet sayfası üzerinde Kamu grubu ilanları sekmesinde 01 Temmuz 2019 tarihli yayımlanmış olan ilana göre MSB ANT Başkanlığı bünyesine farklı statülerde personel alacak. Alım yapılacak pozisyon Bilgisayar Teknolojisi Teknikeri olarak belirtilmiş ve 1 kişilik boş kadro ile engelli personel alımı yapılacağı ve 1 kişilik pozisyon ile ise TMY ( Terörle Mücadelede Yaralanan ) kapsamında alım yapılacaktır. 

ADAYLARAN ARANNA ŞARTLAT NEDİR?

Adayların MSB Akaryakıt İkmal ve Nato Pol. Tesisleri başkanlığına başvuru yapabilmeleri için, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmak, Engelli adaylar için sağlık raporuna sahip ve görevini yapmasına engel olabilecek rahatsızlığı olmamak, 18 yaşını doldurmuş olmak, Meslek Yüksekokulu Ön lisans bölümlerinden Bilişim Teknolojleri ve Bilgisayar bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir. Ayrıca adaylardan KPSS girmiş olmak şartı da aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvurular 01 temmuz 2019 tarihi itibari ile başlamış olup en geç 05 Temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden Engelli pozisyon için, İş İlan No (00005043392) ile ve TMY kapsamında olan adaylar için İş İlan No (00005044969) ile başvuru yapılacaktır.