Türkiye İş Kurumu aracılığı ile kamu grubu personel alımı ilanlarından yayımlanmış olan ilana göre Milli Savunma Bakanlığına bağlı olan Akaryakıt İkmal ve Nato Pol tesislerinde Ankara ilinde teknisyen alımı yapılacak. Başvuru süreci ilanın İŞKUR'da yayımlanması ile birlikte başlamış olup detayları sizlerle oaylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: MSB Akaryakıt İkmal ve Nato Pol Tesisleri

Çalışma Şekli: Daimi / Tam Süreli

İşveren Türü: Kamu

Pozisyon: 1

Alım Yapılacak Pozisyon: Metal İşleri Teknisyeni

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

MSB Akaryakıt İkmal ve Nato bünyesine alımını yapacağı Teknisyen adaylarından, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, TMY ( Terorle Mücadelede Yaralanan ) statüde olmak, Meslek Lisesi Metal İşleri bölümü mezunu olmak, tehlikeli ve Çok Tehlikeli işler yönetmeliği kapsamına giren işlerde çalışmasında engeli bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

MSB personel alımı için başvurular 17 Ağustos 2020 tarihi itibari ile başladı. Bu kapsamda Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak başvurular en geç 24 Ağustos 2020 tarihine kadar yapılacak. İlana başvurular sadece İş İlan No (00005635841) ile yapılacak.