Türkiye İş Kurumunda ilan yayımlandı. Milli Eğitim Müdürlüğü hizmetli kadrosuna en az lise mezunu işçi personel alımı yapacağını ilan ettti. İlgili ilana başvurular 27 Haziran 2019 tarihi itibari ile başladı ve en geç 01 Temmuz 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Bu yönde adaylar başvuru yapabilmeleri için bazı belirtilen nitelikleri taşıyor olmaları gerekmektedir.

Yayımlanmış olan ilanın detaylarına göre, Karaman ilinde bulunan Milli Eğitim Müdürlüğüne Kamu Kuruluşları alanına 4 Engelli Hizmetli ve 2 Eski hükümlü veya terörle Mücadelede yaralanan statüsünde alım yapacak. 

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Kişisel durumunu gösterir rapora sahip olmak, En az lise mezunu ve fazla Ön Lisans mezunu olmaları, 18 yaşını tamamlamış olmaları, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak şartları aranacak.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK?

Adayların belirtilmesi için kura çekimi yapılacak. Bu yönde başvurudan sonra 05 Temmuz 2019 tarihi itibari ile 14:00 ile 15:00 saatleri arasında Dr. Sadık Ahmet İlkokulu Toplantı Salonun da kura çekimi yapılacak.

BAŞVURULAR:

Başvurular İŞKUR üzerinden en geç 01 temmuz 2019 tarihine kadar yapılacaktır. Adaylar başvurularını Engelli pozisyon için İş İlan No (00005039936) ile ve Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olan ilan için İş İlan No (00005039904) numarası ile başvuru yapabilirler.