Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü İŞKUR Üzerinde ilan yayımladı. Az Önce yayımlanmış olan ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kamu İŞKUR İlanları kısmında bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilan ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesine 12 kişilik boş kadro ile farklı alanlarda alım yapacak. Memur Alımı kadrosunda ve Personel Alımı kadrosunda yapılacak alımlar hakkında detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşacağız.

Ön Lisans Mezunu Personel Lisans Mezunu Memur Alımı Yapılacak!

İŞKUR üzerinde gelen ilan ile Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında alım yapılacak.Bu yönde Ön Lisans mezunu Tekniker ve Lisans Mezunu Büro Memuru alımı yapılacak. Ayrıca alımlar Engelli kadrosunda alım yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

  • Geçerli en az yüzde 40 engelli raporuna sahip olmak.
  • Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak.
  •  Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.
  • Ms Office programlarını bilmek.
  • İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak.
  • Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.
  • Bu kapsamda işe başlayacak aday engelli açığımızın bulunduğu İstanbul ilindeki işyerlerimizde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.
  • Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.
  • İşe alım sürecinde ve/veya işe yerleştirilme sonucunda gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin işlemleri geçersiz sayılacaktır. Atamaları yapılmış olsa dahi iptal edilecektir. Bu işlemler karşısında Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün adli ve idari işlem yapma hakkı saklı olacaktır.

Tekniker Alımı Özel Şartı: Meslek Yüksek Okullarının Bilgi Teknolojileri, Bilgisayar Programcılığı, Bilgi Yönetimi, Coğrafi Bilgi Sistemleri, İnternet ve Ağ Teknolojileri, Mobil Teknolojileri, Bilgi Güvenliği Teknolojisi, Bilgisayar Operatörlüğü bölümlerinden birinden önlisans düzeyinde mezun olmak.

Büro Memuru Alımı Özel Şartı: Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

Aynı zamanda her iki kadro içnide adaylardan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmak gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanmış olan Kıyı Emniyeti genel Müdürlüğü memur personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 08 Şubat 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 12 Şubat 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLANIN TAM METNİ