Mayıs ayının ikinci haftasını da geride bırakırken kamu kurumlarının personel alımları da devam ediyor. Bu noktada İŞKUR üzerinden yayınlanan yeni ilanda Kırklareli Üniversitesi tarafından temizlik hizmetleri alanında görevlendirilmek üzere 14 personel alımı yapılacaktır. Kadrolar ve başvuru şartlarına ilişkin detaylar ise haberimizin devamında yer almaktadır.

Kadro ve Başvuru Şartları

Kurum tarafından 11 normal temizlik personeli kadrosu için Görevini devamlı yapmaya engelolabilecek sağlık sorunu olmamak, 2 engelli personel için engelli Sağlık Kurulu Raporu ile en az %40 engelli olduğunu belgelendirmek, durumlarını ilgili mevzuatına göre yetkili sağlık kuruluşlarından alınan engelliler için sağlık kurulu raporuyla belgelendirmeleri, 2 eski hükümlü temizlik personeli için Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede Malul Sayılmayacak Şekilde Yaralananların İşçi Olarak Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’in 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (a) bendinde tanımlandığı şekilde eski hükümlü veya 4’üncü maddesinin birinci fıkrasının (ğ) bendinde tanımlandığı şekilde terörle mücadelede malul sayılmayacak şekilde yaralanan olmak ve belgelendirmek, görevini devamlı yapmaya engel olabilecek sağlık sorunu olmamak şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Adayların ayrıca Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, askerlikle ilişkisi olmamak, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, ihtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzeyine uyum sağlamak gibi birtakım genel alım şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Başvuru Şekli

İlgili ilana başvuru yapmak isteyen adaylar www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapacak olup daha sonra kura sonucunda sınava katılmaya hak kazananlara; Üniversite Sınav Kurulunca sadece sözlü sınav yöntemi ile sınav yapılacaktır. Sınav sonucubelirlenen açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday listesi Üniversitemiz internet sayfasında (www.kirklareli.edu.tr) ilan edilecektir.