İŞKUR aracılığı ile yeni personel alımı ilanları yayımlandı. Kilis 7 Aralık Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde 25 kişilik boşluk ile alım yapacağını belirtti. En az ilköğretim mezunu olan adayların başvuru yapabileceği söz konusu personel alımı için süreç başladı.

İLANLARIN DETAYLARI NEDİR?

Kilis 7 Aralık Üniversitesi toplamda 25 kişilik boş kadro ile Güvenlik Görevlisi ve Temilik görevlisi alımı yapacağını belirtti. Bu yönde 12 Temizlik görevlisi ve 13 Güvenlik görevlisi alınacak. Bu bağlamda adaylardan bazı nitelikler aranıyor ve niteliklerin tamamını yaşyan adayların başvuruları kabul edilecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kilis 7 Aralık Üniversitesi personel alımı ilanı ile adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış ve 35 yaşından gün almamış olmaları gerekmektedir.

Temizlik Görevlisi pozisyonu için adayların en az ilköğretim veya ortaöğretim mezunu olmaları gerekldir.

Güvenlik Görevlisi alımları için ise, Ön Lisans mezunu olmak ve 5188 Sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Üniversiteye personel alımı ilanı 03 Ekim 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi itibari ile başlamışlardır. Bu yönde adaylar başvurularını 4 gün içeirsinde yani 07 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yapılacak olup, Güvenlik Görevlisi için  İş İlan No (00005193720) ve temizlik Görevlisi pozisyonu için İş İlan No (00005193607) numarası kullanılacaktır.