İl Özel idareleri bünyelerindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyon ve niteliklerde toplamda 65 kişilik boşluk ile personel alımı yapacaklarını ilan ettiler. Bu bağlamda adayların İşçi pozisyonları için belirtilen nitelikleri taşımak zorundadırlar. Söz konusu olan İl Özel idaresi İşçi alımı ilanları Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) Kurum dışı ilanları sekmesinde yayımlanmış olup adaylardan istenen niteliklerde meydana çıktı. Bizde İşin Olsa ekibi olarak sizlere ilgili ilanlar hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız.

HANGİ İL ÖZEL İDARESİ ALIM YAPACAK VE ALIM POZİSYONLARI NEDİR?

Yukarıda da bahsini geçirdiğimiz üzere iki il özel idaresi toplamda 65 işçi alacak. Bu bağlamda, Afyonkarahisar İl Özel İdaresi ve Kırşehir İl Özel İdaresi ilanları yayımlandı.

1. Kırşehir İl Özel İdaresi: Kırşehir'de 1 kişilik boş kadro ile Engelli statüde, Beden İşçisi ( Genel ) alacak. Adayların çalışma şekli daimi olarak belirtilmiştir.

2. Afyonkarahisar İl Özel İdaresi: Afyonkarahisar'da toplamda 64 kişilik kadro ile farklı pozisyonlarda alım yapılacak. Buna göre, 2 Kişi Silindir Operatörü, 1 kişi Yükleyici Loder Operatörü, 1 kişi Bekoloder loder opratörü, 1 kişi Plent Başoperatörü, 1 kişi Plent Elektrik Operatörü, 1 Kişi Asfalt Serici Operatörü, 2 kişi Asfalt Serici Operatör Yardımcısı, 2 kişi Plent Yağcısı, 1 Kişi Maden Mühendisi, 3 Kişi Motor Usta Yardımcısı, 1 kişi Kaynak Usta yardımcısı, 3 Kişi Hafif Şase Usta Yardımcısı, 1 Kişi Ağır Şase usta yardımcısı, 2 Kişi İnşaat Ustası, 24 Kişi Kamyon Şoförü, 3 Kişi otobüs Şoförü, 3 Kişi Özel Güvenlik, 4 Kişi Bina ve Mal Bakımcısı, 5 Kişi Beden İşçisi olmak üzere toplamda 64 işçi personel alımı yapılacak.

ADAYLARIN TAŞIMASI GEREKEN NİTELİKLER NELERDİR?

İlgili İl Özel İdarelerine başvuru yapmak isteyen adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, Alım yapılacak Afyonkarahisar veya Kırşehir illerinde ikamet ediyor olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Askerliğini yapmış olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Güvenlik görevlileri için belirtilen nitelikleri sağlamak gibi nitelikler aranacaktır.

BAŞVURULAR:

İl Özel İdarelerine işçi alım ilanları İŞKUR Kurum Dışı sekmesinde yayımlanmış olup adaylar başvurularını İlgili İl özel İdarelerine gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularına 06 mayıs 2019 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 10 Mayıs 2019 tarihine kadar başvuruların yapılması gerekmektedir. İlanlar hakkında daha detaylı bilgi alabilmek için ve ilanların tam kılavuzlarını inceleyebilmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi İlanı İçin Buraya Tıklayınız.

Kırşehir İl Özel İdaresi İlanı İçin Buraya Tıklayınız.