30 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilanlara göre kamuya kurumlar taraından personel alımları yapılacak. Bu kapsamda Resmi Gazete ve Türkiye İş Kurumu aracılığı ile yayımlanan ilanlara göre Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü daimi işçi alımı yapacak.

İLANIN DETAYLARI:

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü TÜLOMSAŞ bünyesine 3 kişilik kadro ile Proses işçisi alımı yapacağını belirtti. Bu yönde alımlar, Makine, İş Makineleri, Makine Yağlama ve Yağlama Teknlojilersi, Bilgisayar Destekli makine ve Termik Santral Makineleri alanında 2 kişi ve Elektrik ve Elektrik Teknolojileri alanında 1 işçi alımı yapılacağı ilan edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Eski Hükümlü veya Terörle Mücadelede yaralanan adaylar arasıdan 3 personel alacak olup adaylardan durumlarını belgeyen rapora sahip olmak, Türk vatabdaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 30 Eylül 2019 tarihi itibari ile başlamış olup adaylar başvurularını en geç 04 Ekim 2019 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular Türkiye İş Kurumu üzerinden yapılacak olup adayların İŞKUR kayıtları bulunması gereklidir.