Kamu kurumlarına milli istihdam projesi kapsamında daimi veya geçici süreli personel istihdamları tüm hızıyla devam ediyor. Devlet Personel Başkanlığı üzerinden açıklanan ve resmi gazetede ilan edilen personel alımlarının bir kısmı İŞKUR üzerinden başvuru yapılabiliyor. Kamu kurumlarında memur olmak isteyen ve eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu olan adaylara yönelik olarak kısıtlı da olsa açıklanan ve başvuruları devam eden alımları aktarıyoruz. İşte o ilanlar;

HANGİ UNVANLARDA ALIMLAR OLACAK!

7 farklı unvanda personel alımları olacak. Bu kadrolar ise şu şekilde; Yük taşıma şoförü, metal dökümcü, itfaiye aracı şoförü, beden işçisi, mobilya döşeme işçisi, oto bakım onarımcısı, yük taşıma işçisileri kadrolarında işçi ve personel alımları gerçekleşecek. Bu alımlar hangi kurumlara olacak?

5 KAMU KURUMU;

43. Bakım Merkezi Komutanlığı, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kaçkar İtfaiye Mezbaha ve Katık Atık Birliği, 54. Bakım Fabrika Müdürlüğü ile Et ve Balık Kurumuna daimi süreli personel alımları gerçekleşecek.

DETAYLAR;

Yukarıda belirttiğimiz ilanlar İŞKUR üzerinden açıklanan başvuruları devam eden ilanlar. Belirttiğimiz gibi daimi süreli olarak istihdam edilecek ve eğitim düzeyinde en az ilköğretim mezunu başvuru yapabilecek olan kurumlar ve bu kurumlarda açıklanan kadrolar. Kamu kurumlarına diğer memur alımlarını İŞKUR üzerinden erişebilmek mümkündür. İlanlara erişim için aşağıdaki tablodan ilan numarasını İŞKUR e-şube portalına giriş yaparak arama ekranından arama yapabilir ve son başvuru tarihinden önce başvurularını tamamlayabilirsiniz. Adayların son başvuru tarihini yaklaştığını hatırlatmakta fayda olacaktır. İşin olsa ekibi olarak gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

İŞİN OLSA