Türkiye İş Kurumu aracılılığı ile kamu grubu kamu personeli alımları devam ediyor. Bu hafta içerisinde yayımlanmış olan kamu gubu personel alımı ilanlarına göre farklı kurumlar tarafından 195 personel alımı yapılacak. En az Okur Yazar adayların başvuru yapabileceği söz konusu ilanlar sizlerle paylaşacağız.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İŞKUR Kamu Grubu personel alımı ilanlarına göre adaylardan bazı genel ve özel nitelikler aranacak. Buna göre genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak" gibi şartlar aranacak.

İŞKUR KAMU GRUBU KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış 195 kişilik personel alımı ilanlarını aşağıda sizlere aktarıyoruz.

DSİ 4 BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt)

AFŞİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), 3 Şoför-Yük Taşıma, 2 Paketleme işçisi, 1 Bulaşıkçı (Stevard), 1 Ambar/Depo Görevlisi, 1 Aşçı Yamağı (Çırağı), 46 Garson (Servis Elemanı), 

MSB AKARYAKIT İKMAL VE NATO POL.TES.İŞL.ANT BAŞKANLIĞI(KAMU GRUBU): 25 Şehirde 94 Güvenlik Görevlisi Alımı

GİRESUN ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI: 2 Temizlik Görevlisi

ET VE SÜT KURUMU ERZURUM ET KOMBİNASI MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Makine Bakımcı

SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ: 2 Traktör Şoförü ve 28 Beden İşçisi

PERTEK SOSYAL HİZMET MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Güvenlik Görevlisi

BOZKÖY BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 4 Sıhhi Tesisatçı

HAFİK BELEDİYEBAŞKANLIĞI: 1 İdari İşler Şefi

ORDU EVİ MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Temizlik Görevlisi, 1 Mobilya ve Dekorasyon Montaj Ustası, 1 Garson (Servis Elemanı) ve 1 Danışma Görevlisi-Otel

AZİZİYE BELEDİYE BAŞKANLIĞI(BYŞ İLÇE): 2 Şoför (Yolcu Taşıma)

BAŞVURULAR:

İlgili kamu personeli alımı ilanları için başvurular başladı. Adaylar başvurularını İnternet aracılığı ile Türkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirmeleri gereklidir. Bu kapsamda başvurular en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Bazı kurumların başvurular ise önümüzdeki hafta başında sona erecektir. Aşağıdaki adımları uygulayarak başvuru yapablirsiniz.

ADIM 1: esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapın.

ADIM 2: İlgili sayfada İŞYERİ TÜRÜ kısmında KAMU seçerek ARA butonuna tıkladıktan sonra ilgii ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirsiniz.