İŞKUR Personel Alımı ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. Hafta başı itibari ile Bugün 6 Eylül 2021 tarihinde yayımladığı personel alımı ilanlarına göre farklı kamu kurumları ve bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapacaklar. Alımlar İl Müdürlükleri tarafından ve Öğretmenevleri tarafından yapılacak. Ayrca en az İlköğretim mezunu olmak yeterlidir.

MEB, EGM ve Öğretmenevleri Personel Alımı Detayları:

İŞKUR ile yayımlanan ilanlar ile kamuya Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı tarafından alım yapılacak. 

Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olan Öğretmenevleri ve Milli Eğitim Müdürlüğü farklı bölge ve alanlarda yayımladıkları ilanlar ile, Aşçı Yardımcısı, Temizlik Görevlisi, Yemekhane İşçisi, Aşçı, Elektrikçi, Garson mesleklerinde personel alımları yapılacak. Bu kapsamda 5 farklı öğretmenevi ilan yayımladı. 

Öte yandan Milli Eğitim Müdürlüğü Engelli Büro İşçisi alımı yapacağını ilan etti.

İçişleri Bakanlığı ile Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı olan Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü Garson ve Fırın Ustası alımı yapacağını bildirdi.

Alım yapılaca iler ve İlanların Kadro Dağılımı için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Başvuru Süreci Başladı!

İŞKUR İle yayımlanan ilanlar için başvurular Bugün başladı. 6 Eylül 2021 tarihi ile başlayan başvurular en geç 10 Eylül 2021 tarihine kadar devam edecektir. Başvurular sadece İŞKUR aracılığı ile yapılacak.

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Öğretmenevleri, Meb ve EGM personel alımı ilanlarına başvuru için en az İlkokul mezunu olmak gerekiyor. Ayrıca 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını doldurmamış olmak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

6 EYLÜL 2021 İŞKUR KAMU İLANLARI BURADA