İŞKUR bir çok aday için yeni ilanlar yayımlamaya devam ediyor. Bugün ( 17 Haziran 2019 ) tarihi itibari ile yayımanmış olan ilanlara göre kamuya 55 kişlik boş kadro ile farklı kurumlar ve farkl pozisyonlarda kamu personeli alımı yapılacak. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizler için yayımlanmış olan ilanlar ıderledik ve buradan ilanlara ulaşabileceksiniz.

KAMU GURUBU HAFTANIN İŞKUR İLANLARI:

1. KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ : 18 Gemici, 1 harita teknikeri, 2 elektrik elektronik mühendisi, 8 gemi yağlayıcısı, 2 Elektronik Ve Haberleşme Mühendisi, 2 Uzakyol Birinci Zabiti , 6 Diğer Mühendisler

2. SİVAS İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Tarım İşçisi (Tarla Ürünleri)

3. ANTEP FISTIK ARAŞT.ENST.MÜDL.(İ 3380800) : 1 ziraat teknisyrni

4. ARTVİN İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Genel Beden İşçisi

5. ET VE SÜT KURUMU GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni

6.DİDİM BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 1 İş Makineleri Operatörü  

7. MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 5 Plaj Görevlisi (Beach Boy) ve 2 Mutfak Görevlisi

8. YOZGAT İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ: 1 Temizlik Görevlisi

9. GEYİKLİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI: 3 beden işçisi ( genel )

olmak üzere 17 Haziran 2019 tarihli ilanlar yayımlandı. Bu bağlamda bugün yayımlanan ilanlara göre kamuya 55 kamu personeli alımı için ilan yayımlandı. Yukarıda da belirttiğimiz üzere farklı kamu kurumları farklı pozisyonlarda alım yapıyor.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanlari çin adaylar başvuru yapabilmeleri için, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, En az ilköğretim mezunu olmakla beraer, Ön Lisans veya lisans mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile bağlantısı olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

İlgili ilanlar için başvurular ilanların yayım tarihi olan 17 Haziran 2019 tarihi itibari ile başvurularına başladılar ve en geç 21 haziran 2019 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yapılacaktır. Başvuru için Kurum isimlerini arama kısmına yazarak ilgili ilanlara ulaşabilirsiniz.