25 Eylül 2019 tarihi itibari ile yayımlanan İŞKUR ilanlarına göre farklı belediyeler bünyelerindeki personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı pozisyonlarda alım yapacaklarını ilan ettiler. Söz konusu ilanlara başvuru süreci başlamış olup adaylar başvurularını aşağıdaki nitelikler doğrultusunda gerçekleştirmeleri gereklidir. İşin Olsa ekibi olarak İŞKUR üzerinde yayımlanan ilanları sizlerle paylaşıyoruz.

ALIM YAPILACAK POZİSYONLAR?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilana göre, Saratlı Belediye Başkanlığı ve Eskişehir Büyükşehir Beşlediyesi bünyelerine belediye personeli alımı yapacak. Bu kapsamda alımar, Buldozer (Dozer) Operatörü, Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü ve Beden İşçisi (Genel) pozisyonlarında alım yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İki belediye içinde aranan ortak niteliklere göre, En az İlköğretim ve Ortaokul mezunu olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, İŞKUR kaydı bulunmak, Erkek adaylar için askerliğini yerine getirmiş veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

Ayrıca Eskişehir Büyükşehir Belediyesine alımlar Eski Hükümlü veya TMY kapsamında yapılacak olup adayların bu yönde rapor sahibi olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan belediye personeli alımı ilanları için başvurular ilanların yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 5 gün içerisinde 30 Eylül 2019 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvurular https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden elektronik ortamda yapılabilmektedir. Ayrıca söz konusu ilanlara ulaşmanız için aşağıda sizlerle ilan numaralarını paylaşacağız.

Buldozer (Dozer) Operatörü: 00005177613

Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü: 00005177279

Beden İşçisi (Genel): 00005175418