İŞKUR üzerinden kamu kurumu memur, işçi ve personel alım ilanlarında 24 tanesi için başvurular 26 Ağustos tarihinde son bulacak.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Türkiye İş Kurumunun Türkiye genelindeki özel firmalara ve kamu kurumlarına personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. İŞKUR'un 2019 yılında rekor düzeydeki personel yerleştirmesi ile milli istihdama önemli katkılar sağlanıyor. Özellikle lise eğitim düzeyindeki adaylara yönelik yeni ilanlar açıklanıyor. Belediye Başkanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu, Sulama Birliği Başkanlığı, Öğretmenevi Müdürlüğü, Komutanlıklara, Bakanlıklara ve Kamu kurumlara istihdam edilecek ve son başvurusu 2 Ağustos'ta bitecek ilan detayları şu şekilde olacak. Hangi kurumlara alımlar yapılacak?

15 kamu kurumu şu şekilde; Bereketli bel başkanlığı, Merzifon belediye başkanlığı, Manisa emniyet müdürlüğü, sosyal hizmetler şube müdürlüğü polisevi büro amirliği, Öğretmen evi müdürlüğü saray van, Keçikalesi belediye başkanlığı, 2'nci ana bakım merkezi komutanlığı, Eldivan köylere hizmet götürme birliği büro hiz. Hasanşeyh belediye başkanlığı, Kıyı emniyeti genel Müdürlüğü. İzmir müd, Gürpınar öğretmen evi ve aso müdürlüğü, Alanya-gazipaşa sulama birliği başkanlığı, Kargın belediye başkanlığı, Tekirdağ sosyal güvenlik il müdürlüğü, Erdek belediye başkanlığı, Msb akaryakıt ikmal ve nato pol.tes.işl.ant başkanlığı olarak açıklandı. Bu alımlarad başvuru genel şartları ise şu şekilde olacak.

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI;

Adayların başvuru genel şartlarında yaş için en az 18 yaşını tamamlamış olmak, 19 yaşından gün almış olmak, eğitim şartlarında en az ilköğretim mezunu olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, arşiv ve güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlandırılması gerekli olmaktadır.

SON BAŞVURU TARİHİ;

Başvuru için 26 Ağustos günü 23:59'a kadar başvuruların tamamlanması gerekmektedir. Adaylar işkur e-şube üzerinden giriş yapmaları, online olarak başvuru adımlarını tamamlamaları gerekli olacaktır.