İŞKUR kamu personeli alımı ilanlarını yayımladı. Yayımlanan ilanlara göre farklı kamu kurumları bünyelerindeki eksikliği karşılamak üzere alım yaoacaklar. İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

İLANLARIN DETAYLARI VE ALIM YAPACAK KURUMLAR:

14 Kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanan ilanlara göre, Üniversiteye ve Belediye'ye alım yapılacak Bu bağlamda, Ozan Belediyesi, 1 Ekskavatör(Kazıma Ve Yükleme) Operatörü ve Beko Loder (Kazıcı - Yükleyici) Operatörü alımı yapılacak.

Mehmet Akif Ersoy üniversitesi ise, 2 Soğuk Mutfak Aşçısı, 3 Sıcak Mutfak Aşçısı, 2 Aşçı alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Belediye ve Üniversite personel alımı ilanlarına başvuru yapacak adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşi araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Alım yapılacak pozisyona göre ilgili belgelere sahip olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, En az ilköğretim mezunu olmak gibi şartlar aranacak.

BAŞVURULAR:

Söz konusu kamu personeli alımı ilanları 14 kasım 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olup başvurularda ilanların yayım tarihi itibari ile başlamış olup en geç 4 gün içerisinde yani 18 Kasım 2019 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvurular İş İlanı numaraları ile yapılabilir. Veya https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresine giriş yapılaral üyellk bilgilerinizi kullanarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim