Türkiye İş Kurumu tarafından 25 Haziran 2019 tarihi itibari ile yayımlanmış olan ilan kapsamında Van Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne farklı pozisyonlarda 25 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı yapacağını ilan etti. Bu bağlamda bizde sizlere alım yapılacak pozisyon ve nitelikleri hakkında bilgileri sizlerle paylaşacağız.

GENEL NİTELİKLER NEDİR?

Adaylardan genel olarak Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi genel nitelikler aranıyor.

POZİSYONUNA GÖRE ÖZEL ŞARTLAR:

Et ve Süt Kurumu toplamda 25 kişi alacak olup aşağıda alım pozisyonlarına, İl ilanı numaralarına ve özel niteliklere ulaşarak detaylı bilgi sahibi olabilirsiniz. Ayrıa sizlere vereceğimiz İş İlanı numaraları ile ilgili ilanlara ulaşabileceksiniz.

Soğutma Sistemi Operatörü: 3 kişilik boş kadro ile Soğutma Sistemi Operatörü alınacak. Adaylardan, EML veya Teknik Lise (soğutma ve Iklimlendirme) bölümunden   mezun olması şartı aranıyor.İş İlan No (00005035764) şeklindedir.

Kasap: Bu pozisyon için 10 kişilik boşluk ile alım yapılacak olup adaylardan özel olarak, MEB, EBK ve İş Kur tarafından düzenlenen Et İşçiliği ve Kasaplık Eğitiminden (SEKAP) Sertifika sahibi olmak veya 'Tehlikeli ve Çok Tehlikeli Sınıfta Yer Alan işlerde Çalıştırılacakların Mesleki Eğitimlerine Dair Yönetmelikte" yer alan "Mesleki Eğitim Belgesine" veya "Kasap Ustalık Belgesine" veya "Kasap Kalfalık Belgesine" sahip bulunmak veya et endüstrisi öğrenimi görmüş olmak şartları aranıyor.  İş İlan No (00005035778)

Tır-Çekici Şoförü: Şoför pozisyonunda 3 kişilik boşluk ile personel alımı yapılacak. Et ve Süt Kurumu alımları için adaylardan bu pozisyon kapsamında Tehlikeli sınıfa tabi işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, C ve/veya CE sınıfı sürücü belgesine sahip olmak (Karayolları Trafik Yönetmeliğindeki yeni sınıflandırmaya göre ) SRC 3 veya SRC 4 Belgesi ile güncel Psikoteknik Belgesine sahip olmak ve en az ilköğretim mezunu olmak şartı aranıyor.  İş İlan No (00005035891)

Kasap: Yukarıda da kasap pozisyonu verdik. Ancak 10 kişilik kadro ile Tam zamanlı alım yapılaca olup, bu pozisyonda ise 8 kişilik kadro ile Geçici olarak alım yapılacak. Aranan şartlar ise yukarıdakiler ile aynıdır. İş İlan No (00005035778)

Elektrikçi (Genel): 1 kişilik boş pozisyon ile Elektrikçi alınacak olup adaylardan özel olarak EML veya Teknik Lise (Elektrik, Elektrik- Elektronik bölümleri) mezunu olmak şartı aranır. İş İlan No (00005035868)

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularını https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden yukarıdaki iş ilanı numaraları ile gerçekleştirecek olup başvurular en geç 01 Temuz 2019 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir.

KURA ÇEKİMİ YAPILACAK!

Adayların kura çekimi 05.07.2019 tarihinde saat 14:00'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü inci Kefal Konferans Salonu Abdurrahman Gazi Mah. iskele Cad. Çalı Durağı No/24 TuşbaA/AN Kura çekim tarihinde bir değişiklik olduğu takdirde yeni kura çekim tarihi Et ve Süt Kurumuna ait www.esk.gov.tr internet adresinden duyurulacaktır