21 Eylül 2020 tarihli ilanlara göre DSİ Personel Alımı ve Et ve Süt Kurumu personel alımı yapılacak. İlgili ilanlar için başvuru süreci başladı. Farklı kadrolarda personel alımı yapılacak olup İlanların detaylarını siz değerli okurlarımız ile paylaşıyor olacağız. Ayrıca alımlar İŞKUR üzerinden Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olan adaylar için yapılacak.

KADRO DAĞILIMI:

Devlet Su İşleri ( DSİ ): Bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere DSİ 4. Bölge Müdürlüğü 1 kişilik kadro için en az ilköğretim mezunu olan Kalorifer Ateşçici ( Katı ve Sıvı Yakıt ) alımı gerçekleştirecek.

Et ve Süt Kurumu: Lise mezunları içerisinden Erzurum Et Kombinası Müdürlüğüne 1 Makine Bakımcısı alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Adayların genel olarak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Askerliğini tamamlamış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Eski Hükümlü veya TMY kapsamında olduğunu belgelemek, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gibi şartlar aranacak.

ET VE SÜT KURUMU ÖZEL ŞARTLAR:

- Eski Hükümlü/TMY statüde 1 (bir) kişi 4857 sayılı İş Kanununa tabi olarak istihdam edilecektir.

- İşyeri ve istihdam adresi: Ilıca Mah. E - 80 Karayolu Bulvarı No:87 Aziziye/ERZURUM, Telefon: (0442) 235 11 47' dir.

- Tehlikeli işlerde çalışabilir olduğunu sağlık kurulu raporu ile belgelemek, bulaşıcı hastalığı bulunmamak.

DEVLET SU İŞLERİ ÖZEL ŞARTLAR:

- Sıhhi Tesisatçı Ustalık Belgesine Sahip Olmak,

- MEB Onaylı Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi VEYA MEB Onaylı (Doğalgaz, Kömür ve Fuel Oil) Kazan Dairesi Operatörlüğü Belgelerinden En Az Birisine Sahip Olmak,

- Kaloriferci Mesleğinde En Az 1 Yıl Hizmetinin Bulunduğunu SGK Hizmet Dökümü İle Belgelemek,

- Konya ve ilçelerinde ikamet ediyor olmak.

BAŞVURULAR:

İlanlara başvuru süreci 21 Eylül 2020 tarihi ile başladı.Başvurular en geç 4 gün içerisinde yapılacak olup adaylar başvurularını en geç 25 Eylül 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Başvurular " esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden iş ilanı numaraları ile yapılabilir.

DSİ İş İlanı No: 00005689474

Et ve Süt Kurumu İş İlanı No: 00005691155