Kamu İŞKUR İlanları için başvurularda sona geldik. hafta başı ve hafta ortası ile yayımlanmış olan işçi personel alımı ilanına göre farklı Bakanlıklara ve Belediyelere İşçi Personel alımı yapacaklar. İlanlar için başvurular ilanın yayım tarihi ile başlamıştı ve artık sona eriyor. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

YAYIMLANAN KAMU İŞ İLANLARI:

Kamu İŞKUR ilanları ile yayımlanmış olan İşçi Personel alımı ilanlarına göre alımlar, Beden İşçisi, Elektronik Montörü, Temizlik Görevlisi, Makine Bakımcı, İnşaat İşçisi, Aşçı, Şoför ve İlaçlamacı alımı yapılacak. Alımlar Bakanlıklar ve Belediyeler tarafından yapılacak olup alım yapacak kurumlar şöyledir:

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı personel alacak. Bunun dışında, Ayvacık Belediyesi, Alaşehir Belediyesi, Mucur Belediyesi, Elmalı Belediyesi, Mollaköy Belediyesi ve Sinanapaşa belediyesi alım yapacaklar.

BAŞVURULAR SONA ERİYOR!

Kamu ilanları için başvurular yayım tarihi ile yani hafta başı ve ortası ile başlamıştı. Adaylar başvurularını en geç 2 Ağustos veya 3 Ağustos 2021 tarihlerine kadar gerçekleştirmek zorundadırlar. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Yayımlanan ilanlara baktığımızda normal statüde olan adayların başvuru yapabileceğini görüyoruz. Bu kapsamda adayların en az İlköğretim mezunu olmaları gereklidir. Ayrıca 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşından büyük olmamak erkek veya kadın adaylar başvuru yapabilecek.

YENİ İLANLAR PAZARTESİ:

İŞKUR hafta başı ile birlikte yani 2 Ağustos 2021 tarihi ile yeni iş ilanlarını duyuracak. Kamuya İşçi alımı için tek platform olan İŞKUR hafta başı ile onlarca kişilik kadro ile yeni ilanlar yayımlayacak.

İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim