Yargıtay Başkanlığı temizlik Görevlisi alımı ilanı yayımlandı. 21 Kasım 2022 tarihi ile Türkiye İş Kurumu aracılığı yayımlanan işçi alımı ilanına göre en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Peki adaylardan aranan şartlar nelerdir? Başvuru numarası ve ekranı nedir? Sizlerle paylaşıyoruz.

Yargıtay Başkanlığı Personel Alımı İlan Detayları Nelerdir?

İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan ilan ile Kura ile Temizlik görevlisi alınacak.

Alım Yapacak Kurum: Yargıtay Birinci Başkanlığı

İşveren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Yargıtay Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 6 Kişilik kadro ile Temizlik Görevlisi alımı yapılacak. Bu yönde adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda,

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacaktır.

Yargıtay Başkanlığı Engelli Temizlik Görevlisi alımı gerçekleştirecek olup Başvuru için özel olarak, 18 Yaşını tamamlamış ve 30 yaşından büyük olmamak, Ankara'da ikamet ediyor olmak, Engelli olduğunu gösteren belgeye sahip olmak gerekmektedir.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanmış olan Temizlik Görevlisi alımı için başvuru süreci başlamıştır. Bu kapsamda 21 Kasım 2022 tarihi ile başlamış olan başvurular en geç 25 Kasım 2022 tarihine kadar başvuru yapılması gereklidir.

Başvurular Elektronik ortamda olmak üzere " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden İş İlan No (00007165233) ile başvuru yapılacaktır.

Editör: TE Bilisim