İŞKUR yeni kamu personeli alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bugün ( 05 Ağustos 2020 ) itibari ile yayımlanan ilana göre Vakıflar Bölge Müdürlüğü bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı kadrolarda personel alımı yapılacak. Peki ilanın detayları nedir? Kimler başvuru yapabilecek?

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Sivas Vakıflar Bölge Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

İşveren Statüsü: Kamu

Alım Yapılacak Pozisyonlar: 2 Temizlik Görevlisi ve 8 Güvenlik Görevlisi ( Silahlı )

Son Başvuru Tarihi: 10 Ağustos 2020

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Vakıflar Bölge Müdürlüğü personel alımı ilanlarına sadece başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvuru yapabilecek. Buna göre adaylardna genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Temizlik Görevlisi:

-İhtiyaç halinde vardiyalı çalışma düzenine engel durumu olmamak.

-Bölge Müdürlüğümüz sorumluluk alanında iç ve dış mekânda temizlik hizmeti, bahçe bakım ve peyzaj işçiliği yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak.

Güvenlik Görevlisi:

-5188 sayılı kanun gereği silahlı özel güvenlik görevlisi sertifikasına sahip olmak (son başvuru tarihi itibariyle en az 6 (altı) ay geçerlilik süresi olan).

-Gece ve gündüz, iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak.

-Güvenlik işi yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, sağlık durumunu Sağlık Kurulu Raporu (heyet) ile belgelemek.

- erkeklerde en az 167 cm, kadınlarda 160 cm olmak.

-Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı ceza almamış ve bu suçlardan dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma kovuşturma bulunmamak.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Vakıflar Bölge Müdürlüğü bümnyesine alımını yapacağı temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi adayları için başvuruları almaya başladı. Başvurular en geç 10 Ağustos 2020 tarihine kadar devam edecek. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden yapacaklar. Online olarak yapılacak başvurularda İŞKUR resmi internet adresi üzerimdem İş İlanı numarası ile başvuru yapılacak. Aşağıdaki numaraları kullanabilirsiniz.

Temizlik Görevlisi İş İlan No (00005611836)

Güvenlik Görevlisi (Silahlı) İş İlan No (00005611818)