Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB ) Memur Alımı yapacak. Geçen hafta adaylara duyurulan ilana göre farklı alanlarda 38 kişilik boş kadro ile İdari Memur Alımı yapılacak. Başvuru süreci Bugün ( 04 0cak 2021 ) itibari ile başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek? Nasıl başvuru yapılacak? Tüm detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

İLANIN DETAYLARI:

Alım Yapacak Kurum: Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ( TÜSEB )

Toplam Açık İş Sayısı: 38

Alım yapılacak Kadro: İdari Memur

İş Veren Statüsü: Kamu

Çalışma Şekli: Daimi / Deneme Süreli

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

1.Türk vatandaşı olmak,

2. Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

3. Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

4. Askerlik durumu itibariyle;

a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,

b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,

c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

5. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,

ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

İdari Memur Alımı için adaylardan özel olarak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, KPSS'den 60 Puan almış olmak şartı aranacak. Bu kapsamda 60 KPSS Puanı İle Memur Alımı yapılacak. Ayrıca adayların 18 yaşını doldurmuş olmak,  MS Office programlarına hakim olmak,  Konusu ile ilgili mevzuata hakim olmak gereklidir.

NASIL BAŞVURU YAPILACAK?

Söz konusu olan TÜSEB Memur alımı başvuruları İŞKUR aracılığı ile yapılacak. En geç 08 Ocak 2021 tarihine kadar yapılacak başvurular kabul edilecek. Bu yönde adaylar başvurularını " https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx " adresi üzerinden Elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir. 

BAŞVURU KILAVUZU BURADA