Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı ilanı yayımlandı. Az Önce İŞKUR üzerinde gelmiş olan duyuruya göre Tarım ve Orman Bakanlığı Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü geçici süreli olmak üzere Kamu İşçi alımı gerçekleştirilecek. Alımlar bazı nitelikler doğrultusunda olmak üzere yapılacak. Peki başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılacak?

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Tarım ve Orman Bakanlığı 1 kişilik boş kadro ile olmak üzere işçi alımı yapılacak. Kamu statüsünde Geçici süreli olmak üzere " Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik) " alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Tarım Bakanlığının işçi alımı ilanına başvuru nitelikleri olarak öncelikle Lise mezunu ve 18 yaşını doldurmuş olmak geliyor. Ayrıca Genel olarak " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak " gibi şartlar aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

a)Mesleki Yeterlilik Kurumundan alınan Kaynakçı (Oksijen Elektrik) Yeterlilik belgesine sahip olmak,

b)MEB'e bağlı kurumlardan alınan Sertifika-Ustalık belgesi sahip olmak,

c)Meslek Liselerinin ilgili bölümlerinden mezun olmak (Diploma),

d) 18 Yaşını tammalamış ve 35 yaşından gün almamış olmak,

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Bakanlık Kamu İşçi alımı başvuruları sadece İŞKUR aracılığı ile gerçekleştirilecek. Başvuru için aşağıdaki bağlantıyı ve İş İlan numarasını kullanabilirsiniz.

Başvuru Adresi: https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx

Başvuru Tarihleri: 20 - 26 Haziran 2023

İş İlanı Numarası: 00007608589