Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı için ilan yayımladı. Az Önce yayımlanan ilana göre Bakanlık büyesine bağl olan Enstitü Müdürlüğü geçici süreli çalışmak üzere 2 Tarla İşçisi alımı yapacak.

Alımlar Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü büyesinde gerçekleştirilecektir. Başvuru için adaylardan aranan şartlar ve ilan detayları haberde.

İlanın Detayları Nedir?

Alım Yapacak Kurum: Batı Akdeniz Tarımsal Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü

Çalışma Şekli: Geçici / Tam Zamanlı

İşveren Statüsü: Kamu

Pozisyon: Tarım işçisi

Kontenjan Sayısı: 2 Kişi

Başvuru Şartları Nelerdir?

Başvuru için adaylardan genel olarak ve özel olarak bazı şartlar aranacak. Adaylarn görevine engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, Erkek Adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak gibi şartlar aranacak.

40 Yaş Şartı Var!

Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak adayların 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Geçici Süreli İşçi Alınacak!

Söz konusu alımlar geçici süreli statüde alım yapılacak. Buna göre, Geçici statüde olup yıl içerisinde en fazla 5 ay 29 gün çalıştırılacaktır.

Başvurular Nasıl Yapılacak?

Başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularına ilaın yayım tarihi olan 14 Şubat 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gereklidir. Başvurular sadece İŞKUR üzerinden en geç 20 Şubat 2023 tarihine kadar yapılacak olup başvuru yapmak isteyen adaylar İş İlan No (00007322360 ) kullanabilirler.

Editör: TE Bilisim