Tarım ve Orman Bakanlığı Kamu İşçi Alımı ilanı yayımlandı. 6 Mayıs 2022 tarihi ile İŞKUR üzerinde yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Uluslararası Tarımsal Araştırma ve Eğitim Merkezi Müdürlüğü ( UTAEM ) bünyesindeki eksikliği gidermek üzere İŞKUR üzerinde ilan yayımladı. Farklı kadrolarda UTAEM FOÇA Eğitim ve Dinlenme Tesislerinde göre yapacak 20 Kamu İşçi alımı yapılacak.

20 Kamu İşçi Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Bakanlık bünyesine 20 kişilik boş kadro ile;

  • 1 Aşçı,
  • 3 Aşçı Yardımcısı,
  • 1 Cankurtaran,
  • 14 Temizlik Görevlisi,
  • 1 Modül - kart Satış Elemanı,

alımı gerçekleştirilecek.

En Az İlköğretim Mezunu Adaylar Başvuru Yapabilecek!

UTAEM işçi alımları en az ilköğretim mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Buna göre, Modül Kart Satış Elemanı pozisyonu için lise ve diğer kontenjanların hepsine ilköğretim mezunu adaylar başvuruda bulunabilecek.

Geçici Süreli İşçi Alınacak

Tarım ve Orman Bakanlığından gelen ilan ile başvuruların Geçici süreli çalışmayı kabul etmiş adaylardan alınacağı bildirildi. UTAEM yaz dönemlerinde görev yapacak ve Personel Çalışma süresince Uluslararası Tarımsal ve Araştırma Eğitim Merkezi Tesislerinde Konaklayacak ve Konaklama İdare tarafından karşılanmak üzere toplamda 108 gün çalışma süresi ile 20 İşçi alımı gerçekleştirilecek.

18 Yaşını Tamamlamış Kadın Erkek Adaylar Başvuru Yapabilir?

Kurumun işçi alımları için adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları gereklidir. Kadın veya Erkek adaylardan başvuru alınacak.

Genel olarak ise

" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olma, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak" gibi nitelikler aranacak.

Özel Olarak ise,

Aşçı ve Aşçı Yardımcısı için - Aşçılık Konusunda en az 2 yıl deneyim aranacaktır.

Modül-Kart Satış Elemanı için - Kart modül satış personeli olarak görevlendirileceği elektronik kart modül yükleme işlemi işinde tecrübe sahibi olmak.

Başvurular Bugün Başladı!

UTAEM işçi alımı başvuru süreci ilanın yayım tarihi olan 6 Mayıs 2022 tarihi ile başvuru süreci başladı. Adaylar başvurularını sadece İŞKUR üzerinden gerçekleştirecek olup başvuru için aşağıdaki iş ilanı numaralarını kullanabilirsiniz.

Aşçı İş İlan No (00006756901)

Aşçı Yardımcısı İş İlan No (00006756942)

Cankurtaran İş İlan No (00006756986)

Temizlik Görevlisi İş İlan No (00006757020)

Modül - kart Satış Elemanı İş İlan No (00006757429)

Editör: TE Bilisim