Kamuya İşçi, personel ve Memur Alımı ilanları yayımlandı. 18 Nisan 2022 tarihi ile gelmiş olan ilanlara göre Kamuya farklı kadrolarda olmak üzere Selçuk Üniversitesi İŞKUR üzerinden 26 İşçi alımı gerçekleştirecek. Engelli ve Eski Hükümlü adayların başvuru yapabileceği ilan için en az ilkokul mezunu olmak gerekiyor.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Selçuk Üniversitesi 26 kişilik boş kadro ile bünyesindeki eksikliği gidermek içni Büro Memuru Alımı ve Temizlik Görevlisi Alımı yapacağını bildirdi. Kontenjan dağılımı şöyledir:

Kimler Başvuruda Bulunabilecek?

Selçuk Üniversitesi Büro Memuru ve Temizlik görevlisi alımı için adaylardan genel olarak,

  • 18 yaşını tamamlamış ve 40 yaşından büyük olmamak,
  • 24 Saat vardiyalı şekilde çalışmasına engel olabilecek herhangi bir durumu olmamak,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 
  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki niteliklerdem A bendindeki 1, 4 ve 7 numaralı şartları sağlıyor olmak,

şartları aranacak. Ayrıca

Engelli adayların ÖSYM tarafından yapılmış olan EKPSS ye girmiş olmaları gereklidir. Herhangi bir Taban KPSS puan şartı aranmamaktadır. Ayrıca Engelli olduğıu kanıtlayan rapora sahip olmak.

Eski Hükümlü adaylar için durumunu gösterir rapora sahip olmak şartları aranacaktır.

Kura Çekimi Yapılacak!

Üniversitenin işçi alımı için kura çekimi yapılacak. İŞKUR ile yapılacak başvuru ele alınarak yapılacak Nihai listeye göre Üniversite tarafından kura çekimi gerçekleştirilecektir. Kura işlemleri 29.04.2022 tarihinde saat:10.00 da Selçuk Üniversitesi Sultan Alparslan Kültür Merkezinde yapılacak olup kura sonucu oluşan listede yer alan adaylar www.selcuk.edu.tr adresinde ilan edilecektir.

Başvurular İŞKUR Üzerinden Online Olarak yapılacak!

Ünivrsiteye personel alımı başvuruları için süreç başladı. 18 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 22 Nisan 2022 tarihine kadar başvurular alınacaktır. Online yapılacak başvurular aşağıdaki ilan numaraların gerçekleştirilecektir.

Büro Memuru (Genel) İş İlanı Numarası 00006717451

Temizlik Görevlisi  İş İlanı Numarası 00006717611